Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Htjela sam biti zabavna mama i kupila sam sinu 'perive' pastele - pogledajte mi kupaonicu sad!

Htjela sam biti zabavna mama i kupila sam sinu 'perive' pastele - pogledajte mi kupaonicu sad!

Mama je djetetu kupila pastele za koje u opisu proizvoda piše da se lako skidaju s površine, međutim nakon što je njezin sin njima obojio cijelu kupaonicu, ubrzo je shvatila da opis ipak nije točan

Htjela sam biti zabavna mama pa sam sinu kupila perive bojice, a sada ih ne mogu skinuti, žali se jedna mama, koja je kao i svi ostali samo željela potaknuti kreativnu stranu svog djeteta. Cait Regan je na TikToku podijelila video gdje objašnjava kako je kupila 'perive' pastele sinu, no ostala je ljuta kad ih nije mogla 'skinuti'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Mama dvoje djece, Cait, podijelila je video, koji je postao viralan s više od milijun pregleda, u kojem je ispričala kako je na Amazonu kupila set neotrovnih pastela od pčelinjeg voska da ih dijete može koristiti u kadi. Bojice su se navodno mogle oprati, pa je pustila sina da si da oduška crtajući po kupaonici i zidovima. No nakon nemilog događaja ubrzo je shvatila da ih nije tako lako skinuti kao što je pisalo u opisu proizvoda.

Kako priviknuti dijete na nove okuse? Riba će postati njihova omiljena hrana
Kako priviknuti dijete na nove okuse? Riba će postati njihova omiljena hrana

- Pa ja sam mislila da ću biti zabavna mama kada sam svom sinu nabavila ove organske, netoksične bojice za kupanje od pčelinjeg voska, koje bi se vrlo lako trebale skinuti toplom vodom - kaže Cait. 

- No ne, one se ne skidaju i ovako sada izgleda kada - kaže Cait koja zatim pokazuje kadu i sinovljevu umjetničku kreaciju.

Njezina kupaonica sada je prekrivena dječjim crtežima, koje je bezuspješno pokušala obrisati. Isprobala je i gumicu, međutim ni ona nije uspjela ukloniti bojicu.

Trikovi kako se brzo opustiti - na poslu, kod kuće, s djecom...
Trikovi kako se brzo opustiti - na poslu, kod kuće, s djecom...

Gledatelji videa ostali su u šoku, istovremeno prisjećajući se vlastitih problema s bojicama koje se 'ispiru'. Jedna osoba je napisala: 'Stavite silikon preko toga i prigrlite umjetnost zauvijek'.

- Isto mi se dogodilo. Uzeo sam pravi odstranjivač masti da izribam - dodala je druga osoba. 'Morao sam ribati krpom i vrućom vodom u nedogled', rekao je jedan.