To je to što me zanima!

Andrea Sunshine (53): Na dan 12 puta masturbiram, višestruki orgazmi su tajna mog izgleda

Fit baka, bodybuilderica i influencerica Andrea Sunshine kaže da joj je koža hidratizirana i meka zahvaljujući svakodnevnoj masturbaciji, a ponekad masturbira i 12 puta u danu
Vidi originalni članak

Britanka Andrea Sunshine (53) iz Londona ne skriva od javnosti svoj seksualni život, a već je ranije priznala da je spavala sa više od 720 muškaraca. Otkako se razvela prije više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama.

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarci otkrili top seks savjete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da nije tajna koliko je seks dobar za zdravlje, Sunshine je otkrila još jednu tajnu svoje njegovane mladenačke kože.

- Želiš li lijepu kožu? Potrudi se imati lijepe orgazme, naravno! Masturbiram 12 puta na dan. Nema ništa bolje od prirode - poručila je Andrea koja nerijetko savjete dijeli na društvenim mrežama, a javljaju joj se brojni muškarci misleći da je puno mlađa.

OVISNA JE O SEKSU 'Kad uzmem pauzu na poslu, idem masturbirati. Bojim se da će me dečko ostaviti zbog toga'

- Nitko mi ne vjeruje kad kažem da imam 53 godine budući da moj mladolik izgled i fizička građa kao i koža na licu nadilaze moje godine - kazala je Andrea za Daily Star.

Uz dnevne hidratantne kreme, bivša natjecateljica za najljepšu britansku guzu Andrea također pije oko dvije i pol litre vode na dan te redovito koristi kremu za sunčanje, a formulu mladolike kože otkrila je nakon konzultacija s dermatologinjom s kojom je razgovarala o prednostima orgazma.

ISKRENA ISPOVIJEST 'Spavala sam s preko 50 ljudi i s njima nisam došla do orgazma, a sama to uspijem za 5 sekundi'

- Rekla mi je da su orgazmi jako dobri za kožu. Time se povećava protok krvi i uzrokuje širenje krvnih žila, pa koža postaje rumenija. Tada sam otkrila raj - kaže Andrea.

Vjeruje kako orgazam ne bi trebao biti tabu tema.

- Već sam masturbirala s prijateljima, kako bih pokazala koliko je to normalno. Orgazam nudi puno dobrobiti i već sam mnoge žene naučila koliko je važan za kožu - zaključila je.

ORGAZAM ZA KAKVIM ŽUDE Žene i masturbacija: Sve tajne njezinog skrivenog užitka

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Tu-du-du-nemanampomoci 04.08.2023.

    Najbolje mi je kad izvali brojku 720...kae brojala.....?...to je ko da ja izvalim tocnu brojku koliko puta u zivotu sam bil u ducanu.....

  • kormilar 02.08.2023.

    Bolje vjerovati nego provjeravati!

  • kumes 02.08.2023.

    Idem kupiti Duracel dionice

Komentiraj...
Vidi sve komentare