To je to što me zanima!

'Bila sam na iscrtavanju obrva, sada izgledam gore nego prije'

Unatoč popularnosti pojedinih tretmana ljepote, poput microbladinga, nekada možete ostati razočarani rezultatom. Jedna Britanka završila je u mukama i godinama nakon tretmana
Vidi originalni članak

Žena je upozorila sve ljubitelje ljepote da pogledaju njezin video nakon što je termin iscrtavanja obrva pošao po zlu. Tijekom godina, tehnika iscrtavanja i popunjavanja obrva, 'microblading', je postala popularna, naime daje punije i definiranije obrve. No unatoč velikoj popularnosti, Britanka nije bila tako zadovoljna ishodom te je na društvenim mrežama podijelila svoje razočarenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U TikTok videu, koji je prikupio više od 51.000 pregleda u samo jednom danu, Britanka Hannah Chan je poručila da dobro razmislite prije nego se odlučite za ovaj tretman.

Hannah na svojoj stranici na društvenim mrežama ima više od 22.000 pratitelja, a obrve je uredila prije tri godine. 

- Bile su odmah pretamne - rekla je Hannah te potom u komentarima objasnila da joj je više puta rečeno da će obrve potpuno izblijedjeti za 12 mjeseci. Međutim, na njezino veliko iznenađenje, to se nikada nije dogodilo, a obrve su i dalje ostale vrlo tamne.

TANKE, ČUPAVE... 6 novih trendova u oblikovanju obrva: Hoćete li koji isprobati?

Pokušavala je dobiti odgovor od salona u kojem ih je uređivala.

- Ipak, pitala sam se, jesu li trajne ili će se istrošiti jer otkad sam ofarbala kosu u plavo, malo se ističu - kaže. Iz salona su joj odgovorili su kako nema razloga za brigu, da će boja postupno izblijedjeti.

Tri godine kasnije obrve jesu izblijedjele, ali su sada poprimile, prema njezinim riječima 'ružnu zeleno-crnu' nijansu. Nezadovoljna kako su joj obrve izgledale, Hannah je donijela odluku da posjeti profesionalca.

@thehannahchan

my journey with eyebrow microblading 😭

♬ Oh No - Kreepa

- Konačno sam otišla na svoju prvu seansu uklanjanja laserske tetovaže - rekla je pokazujući svoje golo lice. I premda je tamna nijansa sada gotovo pa nestala, Hannahine su obrve ostale sa svijetlonarančastim pigmentom pri dnu, kojeg joj je majstor za tetovaže obećao riješiti u naknadnom tretmanu. 

VIDEO TUTORIAL Želite promijeniti oblik obrva? Trikovi koji bi mogli pomoći

- Ako namjeravate koristiti ovu tehniku, samo uzmite u obzir činjenicu da postoji šansa da možda neće sve ispasti najbolje i da ćete ih možda morati ukloniti. Naučila sam da moram pitati za slike dugoročnih rezultata, jer sve izgleda dobro kad je svježe - objasnila je Hannah.

Neki komentatori su bili užasnuti, ali mnogi su zahvalili Hannah na videu.

- Mislim da ne mogu učiniti ništa trajno ili polutrajno jer se previše bojim ovakvih priča - glasio je jedan komentar.

-  Izblijedjele su mi u svjetlosmeđe-ružičasto pa je izgledalo kao da sam ih popunila sjenilom - podijelila je svoje iskustvo iz 2017. jedna pratiteljica. 

- Ja sam svoje imala godinama, izblijedjele su u crveno. Žalim zbog toga jer to nije polutrajno kako se reklamira - požalila se još jedna ljubiteljica ljepote.

DOVEDITE IH U RED Tri načina za oblikovanje gustih obrva: Izgledat će elegantno

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Orion23 20.05.2022.

    Ma to su ove kaj nemaju oko za estetiku a ni ukusa, bitno je da jeftino produ, takvima neukus lako prodas...

  • smrekovaca 19.05.2022.

    nisi ti napravljena do kraja fali ti

  • Sleek Assassin 19.05.2022.

    Mozda da ne zelite ustediti na ovakvim zahvatima, mozda i ne bi tako lose prosle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare