Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

6 novih trendova u oblikovanju obrva: Hoćete li koji isprobati?

6 novih trendova u oblikovanju obrva: Hoćete li koji isprobati?

Za one odvažne i hrabre izbijeljene i pobojane obrve bit će apsolutni hit. Nemojte ih sami raditi, radije otiđite u kozmetički salon. Ove godine popularan je i prirodan look, kao i pahuljaste 'fluffy' obrve

VIDEO

Svi znamo koliko su obrve bitne za djevojke, posebno jer su postale glavni segment naše beauty rutine. Oblik obrva mijenja izraz lica, a bez uređenih obrva se možemo osjećati 'golo'. Bilo da ih popunjavate olovkom, čupate koncem, idete na lifting obrvi ili japansko iscrtavanje, one su dio imidža i individualne estetike, a od ove godine nam postaju još bitnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Obrve VIDEO

Iako su se jedno vrijeme u modu vratile tanke obrve iz 90-ih, ove godine, prema beauty stručnjacima, nosit će se, uz njih, punije i prirodnije obrve koje omekšavaju izraz lica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako su vam dosadile vaše obrve i želite nešto novo i svježe, ovi trendovi će osvojiti 2022. godinu: 

1. Ravne obrve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Ovo je korejski trend punih obrva s minimalnim lukom i suptilnim završetkom. Za ovaj look morate pustiti svoje obrve da narastu te ukloniti dlačice koje idu prema dolje. To će omogućiti da vaše obrve izgledaju ravnije, no budite oprezni s čupanjem da ne biste napravili samo još veći problem. Zagladite ih u jednom smjeru i stavite malo proizvoda za učvršćivanje.

Snaga prirode: Pet najboljih sokova za usporavanje starenja
Snaga prirode: Pet najboljih sokova za usporavanje starenja

2. Prirodne obrve

Držite se svog prirodnog oblika obrva i suptilno ih definirate – ne pretanke, ne predebele, već minimalističke i jednostavne. To znači da su suvišne dlačice uklonjene, luk je postojan, ali ne i prenaglašene.  

3. Pahuljaste, mekane obrve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steph hui🦋 (@stxph.h)

Nije novi trend, ali je vrlo popularan. Ako želite trendi obrve ovaj stil ne možete izbjeći, a u tome vam mogu pomoći vosak i četkica za stajling. Obrve puštajte, a prilikom stiliziranja češljajte ih prema gore da izgledaju čupavije.

Trendovi u ljepoti: Raznolikost je imperativ krema budućnosti
Trendovi u ljepoti: Raznolikost je imperativ krema budućnosti

4. Izbijeljene obrve

Izbijeljene obrve ponovno su u modi i vraćaju nam uspomene na vesele 90-te. Ako tražite nešto uzbudljivo i spremni ste se odvažiti, ovo je odličan trend za vas. No predlažemo da ovu preobrazbu ipak ne radite sami kod kuće kako ne biste ostali bez obrva. Mnogi stručnjaci predlažu da prvo na obrvama isprobate svjetlije sjenilo kako biste vidjeli kako bi vam ovaj look stajao. 

5. Obojene obrve

Sudeći prema modnoj sceni ova godina obogaćena je raznolikim bojama, a obrve u boji definitivno će biti must have za sve ljubitelje hrabrijeg make upa. Kako biste vidjeli kako biste izgledali da imate obrve u nekoj boji, uzmite maskaru u boji i samo s njom namažite obrve. 

6. Tanke obrve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Jedna od onih koje predvode povratak ovog stila je Bella Hadid. Manekenka i inače kao da je stigla iz devedesetih, modne dragulje pronalazi po omiljenim vintage dućanima. Ona je ikona ne samo modnih, već i kozmetičkih trendova.Ovo je trend iz 90-ih koji će i ove godine biti hit. No ove godine neće biti drastično počupane i tanke, već puno prirodnije.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara