To je to što me zanima!

Biokovski specijaliteti i tajne priprema gljiva u Skuhatćute

U novom broju magazina za uživanje otkrijte sve tajne domaćeg ajvara, iskoristite obilje gljiva, saznajte tajne ukusnih torti te naučite pripremati domaća jela s Biokova
Vidi originalni članak

U restoranu "Vrata Biokova" na 900 metara nadmorske visine obitelj Prgomet posjetiteljima nudi tradicionalne biokovske specijalitete. Naučite kako pripremiti biokovski lonac i brdsku juhu ili se odvažite probati puževe. 

Vesna Miletić, vlasnica zagrebačkog restorana Tač, otkrila nam je tajnu pripreme najfinijeg domaćeg ajvara i pinđura. Slastičar Buddy Valastro, poznatiji kao Cake Boss (Šef slastičarnice), daje savjete za pečenje najboljih torti i kolača. Isprobajte njegov recept za pripremu čokoladne torte bez brašna ili moussea od bijele čokolade i peperminta.

Inspirirajte se bogatstvom gljiva. U specijalu vam donosimo 16 slasnih recepata - pripremite rezance s vrganjima i slaninom, omlet s lisičarkama i salatom ili zapečene njoke s gljivama. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hende007 01.12.2014.

    Gljive, mmmmm :)

  • nadimak moj 13.09.2014.

    Obožavam gljive!

  • izmetado 12.09.2014.

    ova domaća jela s Biokova su fantazija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare