Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Biokovski specijaliteti i tajne priprema gljiva u Skuhatćute

Biokovski specijaliteti i tajne priprema gljiva u Skuhatćute
5

U novom broju magazina za uživanje otkrijte sve tajne domaćeg ajvara, iskoristite obilje gljiva, saznajte tajne ukusnih torti te naučite pripremati domaća jela s Biokova

VIDEO

U restoranu "Vrata Biokova" na 900 metara nadmorske visine obitelj Prgomet posjetiteljima nudi tradicionalne biokovske specijalitete. Naučite kako pripremiti biokovski lonac i brdsku juhu ili se odvažite probati puževe. 

Vesna Miletić, vlasnica zagrebačkog restorana Tač, otkrila nam je tajnu pripreme najfinijeg domaćeg ajvara i pinđura. Slastičar Buddy Valastro, poznatiji kao Cake Boss (Šef slastičarnice), daje savjete za pečenje najboljih torti i kolača. Isprobajte njegov recept za pripremu čokoladne torte bez brašna ili moussea od bijele čokolade i peperminta.

Inspirirajte se bogatstvom gljiva. U specijalu vam donosimo 16 slasnih recepata - pripremite rezance s vrganjima i slaninom, omlet s lisičarkama i salatom ili zapečene njoke s gljivama. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'
NEOBIČNA PRIČA

'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'

Odluka o ponovnom braku s bivšim supružnikom nije uobičajena, a oni koji to učine obično imaju jak razlog vjerovati da je to pravi izbor. Tako je bilo i u ovom slučaju...