To je to što me zanima!

Čudesni Cristiano Ronaldo sam od sebe je mlađi deset godina

Nogometaš ima samo 7 posto masti u organizmu, dok ima 50 posto mišićne mase. Svojim atletskim performansama nadilazi i vrhunske NBA igrače
Vidi originalni članak

Brzinu, eksplozivnost i izdržljivost duguje intenzivnom treniranju - u prosjeku Cristiano Ronaldo (35) trenira od 3 do 5 sati, pet puta tjedno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svojim atletskim performansama nadilazi i vrhunske NBA igrače jer se može odraziti 83 cm u vis, a to je više od prosjeka u NBA ligi. Na svojim intenzivnim treninzima, koji uključuju svakodnevni sprint i dizanje utega, uvijek sluša muziku, a pretežito je to reggaeton. Iako svaki dan ima drugačije treninge, od kardio treninga, trčanja i veslanja, ponekad i prije spavanja zna ubaciti nekoliko trbušnjaka.

MENU ZA CRISTIANA Ronaldovi dubrovački jelovnici: Ništa slatko, jeo je samo ribu

Osim što je u odličnoj formi, Cristiano ima i 10 godina mlađe tijelo od prave kronološke dobi. Zna koliko je voda važna, pa na dan pije i nekoliko litara vode na dan. 

Kratkim sprintevima jača srce, a to automatski utječe i na smanjenje masnog tkiva. Nogometaša smatraju i nekom vrstom medicinskog čuda, jer ima čak 4 posto manje masnog tkiva u usporedbi s drugim vrhunskim sportašima. Jako dobro zna da je za vrhunsku formu presudan i odmor. 

PAR U DUBROVNIKU Ronaldova zaručnica izazovno pozira u vili: Zove ga 'mužem'

Poslije treninga se naizmjence tušira pet minuta u toploj pa u hladnoj vodi, i tako 30 minuta kako bi potaknuo cirkulaciju i smanjio upale u tijelu. 

Pliva 20 minuta nekoliko puta na tjedan, a onda se masira na vodenim mlaznicama, nakon čega odlazi u parnu saunu  gdje se opušta, ali ne više od 5 minuta. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mrTrobec 23.04.2019.

    Šteta što je pe.....

  • x00x 23.04.2019.

    CR je mladji sam od sebe?????

  • 23.04.2019.

    Cristiano Ronaldo ima super istrenirano tijelo, nema se što reći. Svaka mu čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare