To je to što me zanima!

Diorov vizažist: Za postojanu šminku bitno je pripremiti lice hidratantnim kremama i bazom

Peter Philips direktor je Diorove make-up divizije i zna sve trikove kako šminku učiniti trajnom te otkriva koje će se formule pobrinuti za postojanost šminke od jutra do mraka
Vidi originalni članak

Kad modna kuća Dior snima nove modne kombinacije, Peter Philips, jedan od najpoznatijih vizažista na svijetu, mora osmisliti make-up koji traje čitav dan.

- Prvo krenemo s rutinom hidratacije, najvažnije je dobro pripremiti lice. Stavljam serum za lice, pa onda i serum za područje oko očiju. Zatim ide baza za lice, koju stavljam i na područje oko očiju te na kapke, koja pomaže da puder bude postojan satima - komentirao je Philips, piše Byrdie.

POGLEDAJTE VIDEO: Make-up inspiriran optičkim varkama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hoće li make-up trajati čitav dan, ovisi o tome kako je lice pripremljeno.

Koža lako može pokazati neželjeni, pretjerani sjaj, a u smirivanju tog procesa pomažu koraci koji su prethodili šminkanju.

SUPER SAVJET Korektor je dovoljan ako želite ujednačiti ten - koristite četkicu

Baze su formule koje predlažu mnogi vizažisti, one se brinu o tome da puder ili tonirana krema sjednu na lice ravnomjerno. Formule ovog tipa često matiraju, pa lice odmah djeluje kao da je 'obrađeno'.

JEDNOSTAVAN TRIK Otkrijte prirodan luk svojih obrva i kako ih trebate čupati

KOSA ZA SVAKI DAN Vizualno sužavaju lice: 10 super frizura s razdjeljkom na sredini

Ipak, prvi korak, odnosno dobra hidratacija je najvažnija, kako bi lice bilo dobro nahranjeno te što manje 'divljalo' tijekom dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare