To je to što me zanima!

Evo kako umiriti bebu i uspavati je za samo nekoliko sekundi

Sve što trebate učiniti je uzeti dijete u naručje tako da ono bude trbuhom okrenuto prema podu te mu istovremeno rukama nježno pomicati donji dio tijela i ubrzo ćete vidjeti rezultate, savjetuje osteaopatkinja
Vidi originalni članak

Danielle Manton-Kelly je na TikToku podijelila video u kojem otkriva trik kako umiriti bebu i uspavati je za samo nekoliko sekundi, a tako je jednostavan da ga svi mogu svladati.

POGLEDAJTE VIDEO: Napravila manikuru novorođenčetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majka četvero djece snimila je kako osteopatkinja uspavljuje njezina najmlađeg sina Williama. Tehniku ​​joj je demonstrirala osteopatkinja po imenu Lucy, a sve što treba učiniti je uzeti bebu u naručje tako da bude trbuhom okrenut prema podu, te mu istovremeno rukama nježno pomicati bokove. 

Lucy je rekla da to pomaže u djetetovoj probavi i pomaže da se ono osjeća ugodnije. Nedugo nakon što ga je Lucy krenula njihati, William se krenuo smiješiti i ubrzo je zadrijemao.

NEPOUZDAN Influencerica 'za visoko društvo' objavila: Ovo je 7 znakova da se oko tog dečka ne trebate truditi

- Ono što često vidite je da puno ljudi masira trbuh svoje bebe, ali to ne radi apsolutno ništa - rekla je Lucy u videu. Na isječku se može vidjeti kako Lucy drži Williama u rukama koji leži licem okrenutim prema dolje, dok njegovo tijelo pomiče u smjeru kazaljke na satu.

@enchantednanny

##babyosteo ##babyhack ##newbornhack ##parenthack ##iwishiknewthis ##gamechanger ##firsttimemom ##newparents

♬ original sound - The Enchanted Nanny

Zatim je nastavila: 'Ako se trbuščić ne kreće, mlijeko će se presporo kretati, a zatim se fermentirati i stvoriti vjetrove u trbuhu i to je bebama vrlo bolno. Međutim, ako njišete stražnji dio djetetova tijela i istovremeno radite pokrete u smjeru osmice, činite mu veliku uslugu'.

BUDITE OPREZNI Zombing u vezi i kako se nositi s tim: Naglo prekida i odjednom se javlja nakon dugo vremena

William se ubrzo opustio i nasmijao, a mama Danielle je iskomentirala kako ga nikada nije vidjela tako opuštenog.

Otkako je objavljen, video je pregledan skoro dva milijuna puta, ima preko 150.000 lajkova i oko tisuću komentara, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Osijek055 03.07.2021.

    Kako bi se osigurala visoka procijepljenost stanovništva potrebno je informirati građane da cijepljenje NIJE obavezno i da nitko ne smije vršiti politički, socijalni ili drugi pritisak da se građani cijepe, ako to sami ne žele; zaštititi necijepljene građane od diskriminatornog postupanja zbog toga što nisu cijepljeni zbog mogućih zdravstvenih rizika ili vlastite želje da se ne cijepe.....

  • MOC JE U ZNANJU 02.07.2021.

    Uspavati moju ćerku to je bila nemoguća misija. 

  • verjandir 02.07.2021.

    Malo dudicu u rakiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare