Lifestyle

Komentari 9

Evo kako umiriti bebu i uspavati je za samo nekoliko sekundi

Evo kako umiriti bebu i uspavati je za samo nekoliko sekundi

Sve što trebate učiniti je uzeti dijete u naručje tako da ono bude trbuhom okrenuto prema podu te mu istovremeno rukama nježno pomicati donji dio tijela i ubrzo ćete vidjeti rezultate, savjetuje osteaopatkinja

Danielle Manton-Kelly je na TikToku podijelila video u kojem otkriva trik kako umiriti bebu i uspavati je za samo nekoliko sekundi, a tako je jednostavan da ga svi mogu svladati.

POGLEDAJTE VIDEO: Napravila manikuru novorođenčetu

Majka četvero djece snimila je kako osteopatkinja uspavljuje njezina najmlađeg sina Williama. Tehniku ​​joj je demonstrirala osteopatkinja po imenu Lucy, a sve što treba učiniti je uzeti bebu u naručje tako da bude trbuhom okrenut prema podu, te mu istovremeno rukama nježno pomicati bokove. 

Lucy je rekla da to pomaže u djetetovoj probavi i pomaže da se ono osjeća ugodnije. Nedugo nakon što ga je Lucy krenula njihati, William se krenuo smiješiti i ubrzo je zadrijemao.

- Ono što često vidite je da puno ljudi masira trbuh svoje bebe, ali to ne radi apsolutno ništa - rekla je Lucy u videu. Na isječku se može vidjeti kako Lucy drži Williama u rukama koji leži licem okrenutim prema dolje, dok njegovo tijelo pomiče u smjeru kazaljke na satu.

Zatim je nastavila: 'Ako se trbuščić ne kreće, mlijeko će se presporo kretati, a zatim se fermentirati i stvoriti vjetrove u trbuhu i to je bebama vrlo bolno. Međutim, ako njišete stražnji dio djetetova tijela i istovremeno radite pokrete u smjeru osmice, činite mu veliku uslugu'.

William se ubrzo opustio i nasmijao, a mama Danielle je iskomentirala kako ga nikada nije vidjela tako opuštenog.

Otkako je objavljen, video je pregledan skoro dva milijuna puta, ima preko 150.000 lajkova i oko tisuću komentara, piše Mirror.

Najčitaniji članci