To je to što me zanima!

Evo što vam podsvijest govori ako varate partnera u snovima, sasvim je drugo kada vas varaju

Snovi o varanju tiču se intimnih osobnih potreba. Ne radi se nikada o osobi s kojom varate, već o vama. Međutim, isto ne vrijedi ako vas u snu vara partner
Vidi originalni članak

Povodom Valentinova, stručnjakinja za dekodiranje snova i spiritualistkinja objasnila je što bi moglo značiti ako sanjate o aferi dok ste u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema stručnjakinji, potpuno je normalno sanjati o aferi i to je vrlo uobičajeno. Theresa Cheung, koja istražuje i piše o snovima posljednjih 25 godina, a najpoznatija je po svojoj knjizi, 'Rječnik snova od A do Z', podijelila je svoja razmišljanja i objasnila što bi moglo značiti ako redovito sanjate da imate aferu.

PODSVIJEST ILI... Što znači kada sanjate pčele? Često to nije dobar pokazatelj

- Uz romantiku u zraku dok se Valentinovo ubrzano približava, nemojte se iznenaditi ako vam noćna vibra donese erotske scenarije, poput bizarnih afera iz snova i ponovnih susreta s bivšom - kaže ona.

Ali što sve to znači?

- Afere su vrlo česta tema snova. Svatko ih ima, čak i oni koji su u vezama. To je posve normalno jer su ljudska bića znatiželjna bića i u svojim snovima možemo sigurno istraživati scenarije veza bez da ikoga povrijedimo. Zato nemojte osjećati krivnju. Varanje u snovima ljudska je stvar. To ne znači da želite varati, ali sugerira da varate sami sebe u nečemu. Vaš zadatak je otkriti što je to nešto - objašnjava Cheung.

Dodaje kako je simbolika seksa 'opojna' i vaš će um koji sanja upotrijebiti ju kako bi vas ponukao da 'kopate dublje' za značenjem kada se probudite.

Snovi o varanju tiču se vaših intimnih osobnih potreba. Zato se možete probuditi s vrućim snom o nekome tko vam primjerice uopće nije drag u budnom životu, u koga uopće niste zaljubljeni, kaže Theresa.

- Kada se to dogodi, ključna je prva riječ koja vam padne na pamet kada pomislite na tu osobu. Ta asocijacija je ono s čim vaš um želi da postanete intimniji. Možda je to neka kvaliteta koju morate bolje razumjeti u sebi ili neki aspekt koji poričete ili nešto što morate otkriti u sebi. Na primjer, ako vam se kolega ne sviđa, ali on ima smisao za humor i skloni ste život shvaćati vrlo ozbiljno, vaš vas sanjarski um uvali u lošu romansu s tim kolegom kako bi vas potaknuo da se razvedrite - pojašnjava.

SVIMA SE DOGAĐA 8 najčešćih razloga zašto se ne možete sjetiti što ste sanjali

Napominje da trebate upamtiti da san nikada nije o osobi s kojom varate, sve je o vama i onome na čemu trebate raditi.

- Radi se o vama i o tome koje aspekte osobnosti morate razviti, razumjeti ili prihvatiti u sebi kako biste se razvijali - ističe.

Međutim, isto ne vrijedi ako vas u snu vara partner, a ne vi, i to može biti znak da malo bolje promotrite svoju vezu.

- Ako san uključuje partnera koji vas vara, značenje se pomiče na vaš odnos. Možda ste vi ili vaš partner bili preokupirani i zanemarujete svoju vezu. Ili vam možda posao, interes ili čak voljeni kućni ljubimac oduzimaju puno vremena ili su možda stvari postale previše rutinske između vas dvoje u spavaćoj sobi. Vaš um koristi taktiku šoka kako bi vašu budnu pažnju privukao natrag na vaš odnos. Možda ćete morati malo začiniti stvari ili jednostavno provesti više kvalitetnog vremena zajedno - kaže Cheung.

A ako sanjate bivšeg, nemojte paničariti, to ne znači da ste još uvijek zaljubljeni u njega.

- Možda ponavljate slične obrasce odnosa u svojoj trenutnoj vezi i um vam šalje upozorenje da ne dopustite da se povijest ponovi - pojašnjava ona.

Također bi bivši mogao biti simbol avanturističkog osjećaja koji možda nedostaje u vašem budnom životu. Možda trebate pronaći taj opojni osjećaj strasti u drugim područjima života, na primjer, raditi više stvari koje volite ili mijenjati svoj način razmišljanja na optimističniji, donosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI JE RED FLAG NA PRVOM SPOJU?

SKRIVENO U PODSVIJESTI Ovo su najčešći snovi i što svaki od njih znači: Padanje u bezdan, seks, golotinja, bježanje, smrt...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • snakefinger 17.02.2023.

    Ako sam dobro shvatio, nije problem ako sanjate da vi varate, ali ako sanjate da varaju vas, tu bi se trebali zabrinuti. Ukratko , dijagnoza danasnjeg sebičnog društva.

  • beba maza 15.02.2023.

    Najbolje i najlepše stvari se ne mogu videti i dodirnuti . One se moraju osetiti . :-)

  • @f@nky 15.02.2023.

    ....kaze Fata Muji...Mujo trudna sam , pa kako Fato kada sam pazio...eee Mujo to ti je isto kao u saobracaju , ti paziš ali drugi ne paze...😉...zato bolje sanjati od toga ne mozes zatrudniti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare