Lifestyle

Komentari 9

Evo što vam podsvijest govori ako varate partnera u snovima, sasvim je drugo kada vas varaju

Evo što vam podsvijest govori ako varate partnera u snovima, sasvim je drugo kada vas varaju

Snovi o varanju tiču se intimnih osobnih potreba. Ne radi se nikada o osobi s kojom varate, već o vama. Međutim, isto ne vrijedi ako vas u snu vara partner

Povodom Valentinova, stručnjakinja za dekodiranje snova i spiritualistkinja objasnila je što bi moglo značiti ako sanjate o aferi dok ste u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema stručnjakinji, potpuno je normalno sanjati o aferi i to je vrlo uobičajeno. Theresa Cheung, koja istražuje i piše o snovima posljednjih 25 godina, a najpoznatija je po svojoj knjizi, 'Rječnik snova od A do Z', podijelila je svoja razmišljanja i objasnila što bi moglo značiti ako redovito sanjate da imate aferu.

- Uz romantiku u zraku dok se Valentinovo ubrzano približava, nemojte se iznenaditi ako vam noćna vibra donese erotske scenarije, poput bizarnih afera iz snova i ponovnih susreta s bivšom - kaže ona.

Ali što sve to znači?

- Afere su vrlo česta tema snova. Svatko ih ima, čak i oni koji su u vezama. To je posve normalno jer su ljudska bića znatiželjna bića i u svojim snovima možemo sigurno istraživati scenarije veza bez da ikoga povrijedimo. Zato nemojte osjećati krivnju. Varanje u snovima ljudska je stvar. To ne znači da želite varati, ali sugerira da varate sami sebe u nečemu. Vaš zadatak je otkriti što je to nešto - objašnjava Cheung.

Dodaje kako je simbolika seksa 'opojna' i vaš će um koji sanja upotrijebiti ju kako bi vas ponukao da 'kopate dublje' za značenjem kada se probudite.

Happy Young Couple Cuddling Together in the Bed Sleeping at Night. Beautiful Girl and Handsome Boy Sleeping Together, Sweetly Embracing Each other. Top Down Shot.

Snovi o varanju tiču se vaših intimnih osobnih potreba. Zato se možete probuditi s vrućim snom o nekome tko vam primjerice uopće nije drag u budnom životu, u koga uopće niste zaljubljeni, kaže Theresa.

- Kada se to dogodi, ključna je prva riječ koja vam padne na pamet kada pomislite na tu osobu. Ta asocijacija je ono s čim vaš um želi da postanete intimniji. Možda je to neka kvaliteta koju morate bolje razumjeti u sebi ili neki aspekt koji poričete ili nešto što morate otkriti u sebi. Na primjer, ako vam se kolega ne sviđa, ali on ima smisao za humor i skloni ste život shvaćati vrlo ozbiljno, vaš vas sanjarski um uvali u lošu romansu s tim kolegom kako bi vas potaknuo da se razvedrite - pojašnjava.

Napominje da trebate upamtiti da san nikada nije o osobi s kojom varate, sve je o vama i onome na čemu trebate raditi.

- Radi se o vama i o tome koje aspekte osobnosti morate razviti, razumjeti ili prihvatiti u sebi kako biste se razvijali - ističe.

Međutim, isto ne vrijedi ako vas u snu vara partner, a ne vi, i to može biti znak da malo bolje promotrite svoju vezu.

Dreamstime

- Ako san uključuje partnera koji vas vara, značenje se pomiče na vaš odnos. Možda ste vi ili vaš partner bili preokupirani i zanemarujete svoju vezu. Ili vam možda posao, interes ili čak voljeni kućni ljubimac oduzimaju puno vremena ili su možda stvari postale previše rutinske između vas dvoje u spavaćoj sobi. Vaš um koristi taktiku šoka kako bi vašu budnu pažnju privukao natrag na vaš odnos. Možda ćete morati malo začiniti stvari ili jednostavno provesti više kvalitetnog vremena zajedno - kaže Cheung.

A ako sanjate bivšeg, nemojte paničariti, to ne znači da ste još uvijek zaljubljeni u njega.

- Možda ponavljate slične obrasce odnosa u svojoj trenutnoj vezi i um vam šalje upozorenje da ne dopustite da se povijest ponovi - pojašnjava ona.

Također bi bivši mogao biti simbol avanturističkog osjećaja koji možda nedostaje u vašem budnom životu. Možda trebate pronaći taj opojni osjećaj strasti u drugim područjima života, na primjer, raditi više stvari koje volite ili mijenjati svoj način razmišljanja na optimističniji, donosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI JE RED FLAG NA PRVOM SPOJU?

Najčitaniji članci