To je to što me zanima!

Iako ne može hodati, godinama je skupljao boce iz rijeke: Život mu je promijenila jedna fotka

Iako je paraliziran od pojasa prema dolje, N.S. Rajappan (69) već godinama čisti rijeku u svom rodnom gradu u Indiji. Fotograf ga je slučajno primijetio i uslikao te tako potaknuo i druge da mu se pridruže
Vidi originalni članak

N.S. Rajappan (69) ne može hodati još od malena, ali to ga nije spriječilo da dovrši svoju misiju. U rijeci skuplja plastiku više od pet godina. Na kraju dana proda plastične boce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednog dana ga je primjetio fotograf Nandu Ks. Vidio ga je kako vesla u čamcu, sakupljajući nešto iz rijeke. Dok se približavao drugim ljudima u blizini obale, oni su bacali boce prema njegovom čamcu. Nandu je snimio fotografiju te ju pokazao Rajappanu. On se samo nasmiješio.

KOLIKO SUHOMESNATOG SMIJEMO? Naše tijelo ne voli prerađevine: 'Zbog soli i konzervansa raste rizik od raka i srčanih bolesti'

Nandu je potom fotografiju objavio na društvenim mrežama te su ubrzo svi saznali za Rajappana. Nakon toga svi su mu počeli pružati potporu te pomoć. Na dar je dobio novi motorni čamac, a neki su mu ponudili i da mu sagrade novu kuću.  Dobio je i motorna kolica. 

KOZMETIČKA MUDROST Otkrila super trik kako skinuti mrlje od tamnih lakova za nokte

Nandu i Rajappan su postali nerazdvojni. Fotograf ga često posjećuje kako bi podijelio najnovije vijesti o njemu, piše Bright Side.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.04.2021.

    Život piše priče.

  • mladjan18 12.04.2021.

    trebali bi i naši ajdezeovci skupljati flaše ,pa da vide kak je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare