To je to što me zanima!

Ima 16 godina i samohrana je majka dvoje djece: 'Težak je to život, ali volim svoju djecu'

Ava King (16) iz Indiane je imala 13 godina kada je prvi put zatrudnjela. Sada je rastavljena tinejdžerka s dvoje djece. Otkrila je kako je to odgajati djecu i ići u školu
Vidi originalni članak

Ava, majka dvoje djece, dokumentira kako usklađuje odlaske u školu i brigu o svojoj maloj djeci, uz pomoć svoje obitelji i prijatelja. Zahvaljujući njima odlična je učenica. Težak je to život, ali volim svoju djecu, kaže 16-godišnja majka dvoje mališana, koja je prvi put zatrudnjela kada je imala 13 godina.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 U jednom svom videu na TikToku pokazala je kako izgleda dan u njezinom životu kao tinejdžerice.

@iamavaking Answer @im_siowei This was also my favorite ditl 🥰 #teenmom #fyp #foryou #greenscreenvideo #teenagepregnancy #cashapp13plus #MyBrawlSuper ♬ original sound - Ava King

U svojim videima nailazi na mnogo komentara, neki je kritiziraju zbog toga što je tinejdžerica, ali također dobiva i veliku podršku. Otkriva i kako svojoj djeci priprema doručak i ujutro ih oblači. Nakon što ih baka pokupi, ona kreće u školu.

MNOGI SU POHVALILI TRIK Mama otkrila kako joj uspijeva natjerati djecu da jedu povrće

- Zapravo sam imala 13 godina kada sam prvi put zatrudnjela s Jordanom, nisam dobila menstruaciju, kao da mi je nestala. Ali zapravo nisam imala nikakve druge simptome. Nekako sam samo spojila dva i dva - prisjetila se.

 Ava je izgubila i vlastitog oca zbog heroina kada je imala 11 godina, a nekoliko godina kasnije upoznala je tatu svoje djece na jednoj od njegovih košarkaških utakmica i zaljubila se u njega. U svojim TikTok videima je navela da ju je varao tijekom cijele trudnoće, a borila se i s postporođajnom depresijom nakon što je dočekala Jordana u veljači 2020. Šest mjeseci kasnije saznala je da je trudna s Avaeyom.

@iamavaking how our mornings go 💕 #teenmom #grwm #morningroutine #fyp #dilt #teenpregnancy #trending #2under2 #momlife #babies ♬ original sound - Vito

- Drugi put je bila najtraumatičnija stvar u mom životu. Samo sam sjedila i urlala - objasnila je u televizijskom showu My Extraordinary Family. Kritičari su je osudili jer nije bila na kontracepciji nakon prve neplanirane trudnoće, no ona je tvrdila da je u to vrijeme uzimala pilule.

- Uzimala sam kontracepcijske pilule i nije uspjelo - rekla je u jednom TikTok videu.

MAMA TROJKI Postporođajna depresija: 'Bila sam uvjerena da me supruga i svekrva žele drogirati'

Ava je objasnila i da više nije u vezi s ocem svoje djece jer oboje imaju stvari na kojima trebaju poraditi.

- Bili smo 'otrov' jedno za drugo, ali uvijek ćemo se voljeti na neki način. Uvijek ću ga voljeti i brinuti se za njega - rekla je i dodala da ne može biti s njim ako se nešto ne promijeni.

@iamavaking since u guys liked the last one ❤️ #teenmom #grwm #fyp #morningroutone #school #teenpregnancy #SpotifyWrapped ♬ A-O-K - Tai Verdes

Ava također ima YouTube kanal na kojem piše o svom životu u nadi da će pomoći drugima u sličnoj situaciji. 'Najizazovnija stvar majčinstva je činjenica da nikad ne prestaje', priznala je u jednoj epizodi My Extraordinary Family. 'Stvarno je teško, pogotovo prvi put, prilagoditi se na to', zaključila je, a prenosi Daily Mail.

DRUGAČIJA OD DRUGIH Ne sviđa im se zbog neobičnog izgleda: 'Roditelji ne daju svojoj djeci da se igraju s mojom'

Idi na 24sata

Komentari 25

  • baba strumpf 06.02.2022.

    Ma daj ona će nekom savjet dati bolje nemoj

  • Piver 06.02.2022.

    To je normalno za njih bit baby mama... Same kardashianke to promoviraju i netreba im muskarac i to njihovi fanovi puse ali one su bogate... Uglavnom to tako funkcionira kod njih i cak starije djevojke imaju istiproblem ko i ova iz clanka(po dvoje troje djece s tri tipa a nijedan ne btine o djeci) jer je kod njih s3x lako dobit (bez veze i date-anja) a kod nas je u pravilu teze jer su hajmo rec pametnije i imaju vise samopostovanja.

  • Ante Portas 05.02.2022.

    "Djevica "Marija je rodila Isusa sa 14 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare