To je to što me zanima!

Isprobajte odličan trik koji će na prirodan način otjerati komarce

Iako za komarce često mislimo da nema lijeka, ništa nas ne košta okušati neke nove metode - a svakako su najbolje one prirodne koje vas mogu zaštiti bez rizika od kemikalija. Donosimo vam upravo jedan takav
Vidi originalni članak

S dolaskom ljeta veselimo se toplijim danima i ugodnim večerima, no njih nam često znaju pokvariti dosadne napasti - komarci koji uvijek iznova pronađu put u naš dom. Svakako, razni komarnici na prozorima, zavjese i slične pregrade učinkovito sprječavaju njihov ulazak, no nemoguće ih je stalno držati zatvorenima - osobito pri vrućinama.

BEZ PESTICIDA I REPELENATA Top biljke koje tjeraju komarce, muhe i žohare iz vaše okoline

Razni repelenti koji se nanose na kožu mogu također biti učinkoviti, ali je i zahtjevno stalno biti 'premazan' s njima. Stoga, prirodna rješenja se nameću kao ona najbolja, barem kod obitelji s malom djecom koje su i česte žrtve bolnih, crvenih uboda.

Popularan recept upravo za to s Twittera je vrlo jednostavan, a sastojke vjerojatno već imate kod kuće te su vrlo jeftini.

Sve što vam treba je limun te klinčići. Limun jednostavno presijecite na pola te u svaku polovicu zabodite klinčiće. Nakon toga polovice limuna odložite u sobe u kojima boravite te obavezno spavaće sobe - budući da se većina uboda događa upravo po noći, dok spavamo.

A NE KOŠTA NIŠTA Genijalno! Probajte odličan trik koji tjera sve muhe van iz kuće

Oni koji su isprobali trik kažu da pomaže i kod tjeranja muha, a bonus je što će svjež miris limuna i klinčića uz to osvježiti prostoriju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 5FDP 27.06.2020.

    Evo, probao, stavio po kući, čekam rezultate

  • 27.06.2020.

    "S dolaskom ljeta veselimo se toplijim danima i ugodnim večerima"Misliš paklenim vručinama od 30 stupnjeva celzijevih u hladu,pa čak i navečer?To su vama "topliji dani i ugodnije večeri"?Ne bi baš reko.Ja se kuvam ovdje.I mrzim ljeto iz dna duše.Ne samo zbog vručina,nego i zbog komaraca,muha,mravaca,tuširanja svakih 10 minuta itd itd.Koja budala se tome veseli više?Ajde prije su ljeta bar bila donekle normalna,al ovo sad?Ovo je doslovno pakao.Mislim da je i tam koji stupanj hladnije.Ja obožavam hladnoću,ali vrućine jednostavno ne podnosim,ni fizički,ni psihički.

  • ćiribu_ćiriba 27.06.2020.

    RAID spiralu zapalim ispred prozora i nema niti jednog.Preporuka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare