To je to što me zanima!

Jeste li to vi? Ovaj horoskopski znak očekuje ludo sretni srpanj

Na poslu je moguće napredovanje, što se može pozitivno odraziti i na financije ovog horoskopskog znaka. Na ljubavnom planu samci imaju priliku upoznati i ući u vezu sa svojom srodnom dušom
Vidi originalni članak

Znak s najviše sreće u srpnju će biti definitivno – Strijelci! Uspjeh im je garantiran na svim područjima života. Zahvaljujući dosadašnjem radu i trudu, tijekom cijelog ovog mjeseca će uživati u plodovima svojeg rada. To ne znači da samo trebaju čekati sreću, već biti aktivni i prihvatiti priliku i pozitivne promjene koje ih čekaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Bebe horoskopa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako vjeruju u sebe imat će priliku ostvariti sve svoje planove, a to je ključno za svaki uspjeh. Najuspješnije razdoblje za Strijelca bit će druga dekada mjeseca.

Na poslu je moguće napredovanje, što se može pozitivno odraziti i na financije ovog horoskopskog znaka. Astrolozi savjetuju da Strijelci ne usporavaju, već da nastave raditi punom parom jer sve što sada osmisle i planiraju – može imati pozitivan učinak u budućnosti.

Poseban uspjeh čeka Strijelca koji vodi vlastiti posao ili se bavi trgovinom. Imat će u svemu i podršku obitelji.

Na ljubavnom planu samci imaju priliku upoznati i ući u vezu sa svojom srodnom dušom. Iako se ova veza u početku može činiti samo slatkom avanturom, s vremenom bi mogla postati nešto puno više.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?': 

ŽIVE PUNIM PLUĆIMA Žene ova tri horoskopska znaka procvjetaju u svojim 50-ima

Unatoč svim dobrim astrološkim prognozama, Strijelci bi u srpnju trebali biti oprezni s novcem. Ako dođu do više novca sad je idealno vrijeme da počnu štedjeti. S vremenom se mogu pokazati neke dobre mogućnosti za investicije.

Ako su u vezi, imat će više vremena za partnera, u ljubavi ih čeka kreativnost i nova otkrića. To su signali da bi romantične iskre mogle ponovno buknuti piše Atma.

IDEALAN BAŠ ZA VAS! Mars otkriva kakvog muškarca uistinu želite u vezi - kalkulator

Ovo je sjajno vrijeme za duhovni razvoj i pronalazak sklada sa samim sobom. Saturn i Jupiter donose najveće promjene, dok nas Mjesec podsjeća koliko je važno usredotočiti se na vlastite želje i instinkte. Ali to ne znači da ne treba biti praktičan. 

Strijelci, uživajte u svom najsretnijem mjesecu!

Idi na 24sata

Komentari 50

  • R.E.M. - Losing 18.06.2022.

    Obradovat cu moju omamu da očekuje ludo sretni srpanj 😃

  • Megi blue 17.06.2022.

    Ajde da i to vidimo, javim se krajem srpnja. :)))

  • 17.06.2022.

    A kad ce Vagama "stici sretno razdoblje"??! 🤣 Ocito, kad shvate, da moraju sebe prvo postivati!!! 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare