Obavijesti

Lifestyle

Komentari 38

Mars otkriva kakvog muškarca uistinu želite u vezi - kalkulator

Mars otkriva kakvog muškarca uistinu želite u vezi - kalkulator

Žene čiji je Mars u Raku privlače muškarci koji se ne boje svojih osjećaja, te im pružaju sigurnost. Žene čiji je Mars u Vodenjaku zanimaju muškarci koji su idealisti i buntovnici, potpuno nepredvidljivi

VIDEO

U ženskoj natalnoj karti, Sunce je najbolji 'tradicionalni' pokazatelj tipa muškarca koji je za nju najbolji partner, ali Mars je planet koji pokazuje kakvog muškarca svaka žena želi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Horoskopske bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ako ste se ikad pronašli u situaciji da upoznate nekoga čije karakteristike su vam se jako svidjele, ali niste osjetili privlačnost vrlo vjerojatno je to netko tko bi vam odgovarao u životu - ali bez početne strasti i privlačnosti teško da će se obistiniti.

Mars je taj koji ukazuje na tip muškarca kojeg zaista želite.

KALKULATOR - Gdje se nalazi vaš Mars?

Mars u Ovnu:

Privlači vas hrabar i direktan muškarac koji pršti od energije te je vjerojatno impulzivan i nestrpljiv (kao i vi). Najviše vam se sviđa jer uživa u avanturi.

Ova tri znaka očekuju veliki preokreti u ljubavnim odnosima
Ova tri znaka očekuju veliki preokreti u ljubavnim odnosima

Vaš Mars u Ovnu potiče žudnju za snažnim muškarcem ili sportskim, “macho” tipom. Imate veću dozu agresije u sebi i zato vam se sviđa muškarac koji voli natjecanja i izazove.

Mars u Biku:

Privlači vas senzualan muškarac koji zna tko je i što želi od života, muškarac koji čvrsto stoji nogama na zemlji, uživa u finim stvarima i lagodnom životu. On je zahvalan za dobru hranu i glazbu.

Ako vam je Mars u Biku, vas uzbuđuje njegov markantan glas i muževan miris. Vi imate jaku volju, važno vam je senzualno zadovoljstvo i želite snažnog, zdravog muškarca punog strpljenja.

Mars u Blizancima:

Jako vam je bitno da s partnerom možete razgovarati te vas privlači muškarac koji je dobar i duhovit sugovornik. Mars u Blizancima potiče vašu želju za muškarcem koji vas intelektualno stimulira i budi vašu znatiželju koja će s vremenom upaliti iskru romantičnog interesa.

Kod njega vas najviše uzbuđuje njegov um, ali budući da ste tip koji je slobodne prirode dogodit će vam se da vas privlači više muškaraca u isto vrijeme. Žongliranje između dva odnosa može biti uzbudljivo.

Mars u Raku:

Privlači vas muškarac koji se ne boji svojih osjećaja, a koji će vam pružiti sigurnost - emotivnu i financijsku. Budući da vam je Mars u Raku vi ste privučeni muškarcem kojeg (nesvjesno) doživljavate kao očinsku figuru ili ste procijenili da će jednog dana biti dobar otac.

Muškarac koji podsvjesno traži majku, također vam može biti privlačan. On je posebno atraktivan ako kuha i želi ugodan, udoban dom. Vaša privučenost je najjača kada je muškarac osjetljiv i čini da se osjećate zaštićeno i sigurno.

Mars u Lavu:

Mars u Lavu potiče uzbuđenje prema muškarcu koji zrači toplinom, samopouzdanjem i karizmom. Otvoren je i velikodušan, a ne boji se pokazati svoju nježniju stranu. Posebno će biti privlačan ako je uz to i kreativan tip (glumac, umjetnik, glazbenik) ili voditelj nečega. Sviđa vam se  dramatičnost koja se osjeti u svemu što radi.

Lista od najgoreg do najboljeg horoskopskog znaka: Čitajte s oprezom, bit će uvrijeđenih...
Lista od najgoreg do najboljeg horoskopskog znaka: Čitajte s oprezom, bit će uvrijeđenih...

Budući da ste tip 'princeze', očekujete ​​od njega kraljevsko ponašanje. Želite muškarca koji će vas hvaliti i diviti vam se, a ne kritizirati. Ako imate takav kraljevski tretman od njega, sigurno ćete dugo ostati zajedno.

Mars u Djevici:

Vas privlači praktičan, pouzdan muškarac koji je realan, inteligentan i lijepo odgojen, te je čist i uredan. Mars u Djevici vas potiče da kad upoznate muškarca da prvo provjerite njegovu odjeću i obuću te odmah pogledate jesu li mu čisti nokti.

Kao perfekcionist po prirodi privući će vas muškarac kojeg se može 'popraviti' i napraviti još boljom verzijom nego što je bio. 

Očekujete da se u javnosti ponaša kulturno i rezervirano, a iza zatvorenih vrata da vam pokaže svoju strastvenu, zemaljsku stranu. 

Mars u Vagi:

Vi ste privučeni šarmantnim, pristojnim i elegantnim muškarcem koji je elokventan. Uz to, ako je i jako privlačan i ima ukusa u odijevanju. On uživa u druženju i cijeni kulturu i umjetnost.

Mars u Vagi potiče uzbuđenje vezano uz romantične geste (cvijeće) ili ljepotu muškarca. To je ono što vas čini raspoloženima za ljubav i romantiku.

Mars u Škorpionu:

Vas magnetski privlači muškarac koji se (poput vas) čini tajnovit i strastven, posebno ako izgleda moćno i opasno. Imate jaku volju, posesivni ste i volite kontrolu, stoga volite te iste osobine kod muškarca.

Mars u Škorpionu potiče emocionalno uzbuđenje za romantičnu vezu s nekim koga može angažirati u psihološkoj borbi za kontrolu koja može dovesti do duboke ljubavne veze.

Mars u Strijelcu:

Jako vas privlači moralan muškarac, visokih ideala, koji neće kompromitirati svoje poštenje, a čak i više ako podučava i druge tim osobinama. Kod muškarca vam je važan dobar smisao za humor. Želite pošten odnos koji se bazira na prijateljstvu te je ispunjen zabavom. 

Nikako ne 'kuže' igru: Znakovi Zodijaka koji najgore zavode
Nikako ne 'kuže' igru: Znakovi Zodijaka koji najgore zavode

Priželjkujete podijeliti avanture ili filozofske rasprave, posebno vam se sviđa ako možete 'biti prijatelji'. Mars u Strijelcu potiče privlačnost prema muškarcima različitih kultura, stranac može kod vas izazvati navalu požude.

Mars u Jarcu:

Mars u Jarcu potiče privlačnost prema muškarcima koji su ambiciozni, dok je godište za vas samo brojka, pa će možda biti puno stariji ili mlađi od vas. Budući da ste žena koja živi po motu iz filma Jerry Maguire 'pokaži-mi-novac', privlači vas bogatstvo, status i moć i vjerojatno ćete prije odabrati muškarca sa stabilnom karijerom nego siromašna muškarca koji vas fizički privlači.

Zanimaju vas samo muškarci s kojma možete ostvariti dugoročnu romantičnu vezu. Iako vam može biti teško pokazati svoje osjećaje, nakon što se obvežete nekome, iza zatvorenih vrata, pokazujete svoju strastvenu stranu piše Atma.

Mars u Vodenjaku:

Vas privlači muškarac koji je intelektualno zanimljiv, bez predrasuda, koji je spreman eksperimentirati i uz to što vam je ljubavnik, vam je i prijatelj. On vam je uzbudljiv jer se čini nekonvencionalan i nepredvidljivim.

Mars u Vodenjaku potiče interes pram muškarcu koji je idealist i buntovnik. Vi ste originalni, a ponekad nepredvidljivi i zato vas ne interesiraju dosadni muškarci koji izgledaju kruto.

Mars u Ribama:

Vas privlači muškarac koji je romantičan i osjećajan, sanjar po prirodi. Ako na prvi pogled izgleda malo izgubljeno i zbunjeno, vama će to biti posebno interesantan. Možete osjetiti jaku privlačnost muškarcu za kojeg ćete misliti da ga treba spasiti ili s muškarcem koji se nada da će biti vaš spasitelj.

Žene ova tri horoskopska znaka procvjetaju u svojim 50-ima
Žene ova tri horoskopska znaka procvjetaju u svojim 50-ima

Kao nepopravljivi romantičar, sanjate o romantičnom 'vitezu u sjajnom oklopu', koji dolazi u vaš život i obara vas s nogu. Iza zatvorenih vrata, Mars u Ribama potiče vašu senzualnost te ste spremni zadovoljiti sve njegove fantazije.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje