Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Žene ova tri horoskopska znaka procvjetaju u svojim 50-ima

Žene ova tri horoskopska znaka procvjetaju u svojim 50-ima

Iako se najčešće piše o mladosti i ljudi često pričaju kako im je to bilo najljepše doba života, ženama u ovim znakovima Zodijaka najslađe su srednje i poznije godine

VIDEO

Nekima su najbolje godine 20-e, nekima 30-e, a nekima 50-e donose najveće uspjehe, uzbuđenja i sreću. Ženama u znaku Bika, Lava i Djevice kasnije godine donose puno više životnih uzbuđenja, a zahvaljujući iskustvu i zrelosti mogu postići velike stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Horoskopski znakovi s kojima je bolje ne svađati se

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Bik: Iskustvo daje hrabrost za postizanje velikih stvari

Bikovi općenito dobro prihvaćaju prolaznost života, pa s tim i starenje. Oni kad su mladi jedva čekaju da odrastu i da dobiju obveze. To su djeca koja su obično tiša od svojih vršnjaka, okružena s tek nekoliko prijatelja, ozbiljna i dobroćudna.  

Te njihove kvalitete su razlog zašto su kasnije u životu jako dobri u svojim poslovima. U pogledu karijera oni su usredotočeni, brinu o sebi i svojem radu, s vremenom im se razvija radna etika i iz dana u dan su sve bolji u tome što rade. 

Svaki horoskopski znak opisuje jedna rečenica: Otkrijte svoju
Svaki horoskopski znak opisuje jedna rečenica: Otkrijte svoju

Kako žene Bikovi stare, sve su pozitivnije i okrenute prema životu, zaju što žele, a zahvaljujući razvijenoj radnoj etici uspijevaju postići svoje ciljeve. 

Žene u ovom znaku se stalno razvijaju i napreduju. Srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto veliko.

Lav: Pedesete su doba velikog napretka i razvoja

S godinama i zrelošću Lavovi su skloni raditi impresivne stvari. U srednjim godinama su usredotočene na osobni razvoj - one uče nove stvari, putuju i razvijaju se u svim područjima života piše Atma

Ne boje se promjena, osjećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osjećaj da je čarolija života tek počela. Moguće je da će neki Lavovi u ovoj dobi upisati fakultet ili tečaj, želeći u potpunosti promijeniti profesiju ili stil života.

Nakon 50. rođendana žene Lavovi će probati otvoriti mnoga nova vrata u životu, pa tako i nova poglavlja i avanture.

Djevica: Kao vino - s godinama sve bolja!

Dijete Djevica uvijek se osjeća kao stara duša u odnosu na svoje vršnjake! Od malih nogu su puno zrelije od svojih vršnjaka, stabilne i usredotočene na svoje zadatke i obveze. 

Pet znakova Zodijaka kojima je bolje solo nego u ljubavnoj vezi
Pet znakova Zodijaka kojima je bolje solo nego u ljubavnoj vezi

Djevica je nevjerojatno  praktična, organizirana i brižna. Često žene u ovom znaku doista uspijevaju pokazati svijetu koliko su jake i sposobne te da mogu jako puno postići golom voljom i radom. Čini se da odmah nakon fakulteta dobivaju odlične poslove i stalno napreduju u poslu jer se ističu svojim radnim i organizacijskim sposobnostima.

U srednjim godinama, Djevica je uglavnom postigla većinu svojih ciljeva, no to ne znači da će sad stati i opustiti se. Ona će se usavršavati, istraživati nove stvari, napredovati u karijeri i općenito širiti svoje 'horizonte'. 

U 50-ima, žena u ovom znaku potpuno razumije samu sebe, ostavlja se perfekcionizma, već je naučila opustiti se i uživati, ali nastavlja dalje. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom