To je to što me zanima!

Kad se nađete u ‘slijepoj ulici’, zajedno potražite nove poze

Ako ste nezadovoljni seksom u trudnoći, naučite nove poze i povratite strast u odnos. Lagan dodir dojki, vas ili partnera, probudit će senzaciju u vama, kaže seks terapeutkinja
Vidi originalni članak

Graditi vlastitu seksualnost znači biti izložen kulturalnim porukama koje su u konfliktu s osobnom seksualnom snagom, kaže Amie Harwick u svojoj knjizi “The New Sex Bible for Women: The Complete Guide to Sexual Self-Awareness and Intimacy”.

- Puno puta ste čule da seksualno zadovoljstvo dolazi zadovoljavanjem vašeg partnera, što dokazuje rasprava kako održati erekciju, dok s druge strane nema govora o lubrikaciji koju trebaju žene što su starije. Ipak, mudrost ženskog seksualnog života leži u razumijevanju svojega tijela, potreba i želja - objašnjava seksualna terapeutkinja. Kad naučite što vam paše, osjećat ćete se seksualno snažnije s bilo kojim partnerom.

KNJIGA DANA Noći sjajnog seksa: Igricama do vrhunca koji ćete dugo pamtiti

- U trenucima kad ste ‘zapeli’, potražite pomoć prijatelja, pa i terapeuta. Recimo, jedan od tih perioda može biti trudnoća. Vaše se tijelo mijenja, a seks je nezadovoljavajući. Vaše stanje i muškarca može učiniti nesigurnim, pa rješenje nađite u alternativnim seks pozicijama koje će vratiti strast - kaže autorica. Učenje počnite svojim grudima. Iako one nisu seksualni organ, dio su seksualne aktivnosti jer pokreću čak i lubrikaciju.

KNJIGA DANA Do većeg seksualnog užitka se dolazi vođenjem seks-dnevnika

- Lagan dodir dojki, vas ili partnera, probudit će senzaciju u vama, kao i igranje te grickanje bradavica, stimuliranje ledom ili stimuliranje penisa njima. Sve su to načini da začinite predigru i seks - kaže autorica.

OVIM LJUDIMA NE TREBA VJEROVATI: Vodenjacima je laganje u krvi, a Vage lažu iz posesivnosti i ljubomore

Idi na 24sata

Komentari 41

  • slovenk@ 29.01.2019.

    Kakav led?!🙄 Baci se u nutello pa da vidis sta je dodir neba...😁😂

  • kajzer/soze/80🇷🇸 29.01.2019.

    Čovek kad se nadje u slepoj ulici,traži drugu ulicu da iz ove slepe izadje,bar dok ona ponovo ne bude otvorena,i spremna za prolaz😂...

  • aventin 29.01.2019.

    Ajme...e to,to...zabranjeni dodiri,poljupci,poze...hahahaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare