To je to što me zanima!

Loši spojevi na slijepo: 'Bila je bezobrazna pa sam ustao, platio račun i brzo pobjegao'

Ušla je glasno pričajući s kolegom na spikerfon i napala konobara kad ju je zamolio da se stiša jer neki tu i uče, ispričao je jedan dečko iskustvo sa spoja na slijepo
Vidi originalni članak

Premda postoje sretnici koji su tako pronašli 'ljubav života', većini su spojevi na slijepo neugodni barem zbog neizvjesnosti. A kad se napokon i nađu s osobom s kojom bi mogli eventualno početi vezu, mnogima se događa da je osoba nasuprot njih bude sve osim onog što su zamišljali - pa misle samo 'kad će noćna mora više završiti da odu'.

POGLEDATE U VIDEU KAKO DANAS PREŽIVLJAVAJU NAŠI NOĆNI KLUBOVI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, koliko god neugodan spoj bio, malo tko će se stvarno ustati od stola i otići: ipak je pristojnost nešto što učimo od malena i na što nas društvo i društvene norme stalno podsjećaju. No kao i u svemu i ovdje ima iznimki i onih koji ne brinu previše o tome niti se zamaraju s dojmom koji će ostaviti - pogotovo kad ih druga strana isprovocira.

Neki od njih su za Yahoo prepričali svoja loša iskustva s nezainteresiranim ili čak bezobraznim djevojkama na spojevima s kojih su - samo otišli.

'Neugodnjak'

Sjeo sam u Starbucks i uzeo nam cugu kako bismo mogli u miru sjesti i razgovarati. Otprilike pet minuta kasnije ona ulazi glasno pričajući na mobitel s kolegom, a onda sjedne i stavi ga na spikerfon. Razgovaraju tako njih dvoje i pljuju po svima drugima s kojima rade, kad joj priđe konobar i zamoli je da ga makne sa spiker fona jer neki pokušavaju učiti. 

Ona se na to počne s njim svađati i govoriti da 'može pričati kako god želi'... Ja sam tad ustao, ispričao se konobaru na neugodnosti i izašao. Više se nikad nismo čuli.

PRAVA RJEŠENJA Seks nakon par godina veze: On igra igrice dok ona šeta gola...

'Nije prestajala brbljati o poslu'

Pričala je samo o poslu, a ja sam pokušavao mijenjati teme i pitao je ima li neki hobi. Nema. Posao joj, kako je rekla, ne bi dopustio da se bavi s ičim drugim. Nastavila je tako govoriti o sebi, koliko je umorna bila zbog posla, a meni nije postavila ni jedno pitanje. Svake sam minute provjeravao telefon i kimnuo glavom sa 'hmm...' ili 'da istina', a onda sam izmislio neki izgovor i otišao.

'Derala se na konobare zbog gluposti'

Napala je konobare da su krivo izrezali njen komad mesa, a onda se razbjesnila na mene jer sam se umiješao i pokušao pomoći. Ispričao sam se konobarima i otišao ostavši joj račun.

'UPROPASTILA NAM JE SVADBU' Svekrva iz pakla: Došla je na vjenčanje u crnini, očijukala sa svima pa tražila moju haljinu

'Htjela je samo besplatnu večeru'

Upoznali smo se preko dating aplikacije i pričali o našoj zajedničkoj ljubavi prema hrani. Spomenula je da nije bila ni u jednom dobrom restoranu u gradu pa sam je odlučio odvesti na stvarno lijepo mjesto na večeru od 200 funti. Razgovarala je sa mnom i bila je angažirana dok nije naručila: predjelo, vino, večeru, drugi slijed i desert.

Nakon toga izvadila je telefon i sljedećih 20 minuta proveo sam pregledavajući Instagram dok sam pokušavao razgovarati s njom. Ispričao sam se da idem u WC i stao razgovarati s konobaricom. Platio sam samo dio računa, samo ono što sam ja jeo, i ostavio konobarici 20 posto za napojnicu i otišao - a za pet minuta kad je dobila račun telefon mi je skoro eksplodirao od vriske.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • crna žena 07.07.2020.

    Spoj na slijepo, nikad pa ni onda.

  • ucjena 07.07.2020.

    A je te, htjela se napapati popiti i adio, tako je to tupi!

  • 07.07.2020.

    Najgore kad te druga strana ništa ne ispituje to odmah hladi hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare