To je to što me zanima!

Mali slatki pomeranac vježba jogu - nitko mu ne može odoljeti

Vegas je psić koji ima svoj profil na Instagramu, a ondje se hvali odjevnim predmetima i trikovima koje zna. Ipak, ljudi ga najviše vole gledati dok vježba jogu
Vidi originalni članak

Joga i istezanje su dio dnevne rutine zbog koje sam fleksibilniji - stoji u opisu videa kojeg je na Instagramu objavila Vegasova vlasnica, a prenosi Yahoo.

POGLEDAJTE VIDEO: Psić Jonathan je milijunaš

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vegas stoji na tepihu i isteže stražnje noge, a više od 75.000 pratitelja smatra kako je riječ o namjernim pokretima koji neodoljivo podsjećaju na istezanje u jogi.

U drugom videu Vegas pokazuje svoju vještinu istezanja stražnjih nogu na kauču, a oduševljeni pratitelji nagradili su ga brojnim komentarima.

NEUGODAN PROBLEM Imate sindrom nemirnih nogu? Pomažu joga, masaže i kupke

- Naučite vježbati kao ovaj preslatki mališan - savjetuje pratitelj, a drugi se nadovezuje kako bi stalno vježbao jogu kad bi prilikom toga djelovao ovako slatko kao Vegas.

- Izazivam vas da ovo ne smatrate nevjerojatno slatkim - napisao je treći.

No u slučaju da niste znali, pseća joga zaista postoji. Iako psi ne mogu postići tradicionalne poze, uživaju u istezanju. Mnogi te vježbe nazivaju "Doga", a zapravo je riječ o odličnom načinu na koji se možete opustiti i još bolje povezati sa svojim ljubimcem.

FOKUSIRA SE NA DAH Hatha joga: Tehnike disanja usklađuju se s pokretima tijela

Istezanje kod pasa ima iste zdravstvene učinke kao i kod ljudi. Pomaže im u poboljšanju fleksibilnosti i pokreta, istovremeno sprječavajući artritis i ozljede ligamenata koje dolaze sa starenjem.

Psi s raznim ozljedama i oni koji pate od displazije kukova kroz istezanje si također mogu olakšati bolove. Stoga, sljedeći put kad izvučete prostirku i planirate odraditi koju vježbu, sjetite se kako je vrijeme da u to uključite i svog krznenog prijatelja.

ZABAVNO VJEŽBANJE Zračna joga je novi hit: Visite na svili, jačate trbuh i uživate

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12.07.2020.

    Šesna beštijica....

  • Origano 12.07.2020.

    Dig'o nogu i piša po kutnoj garmituri.

  • Ujka 12.07.2020.

    Koliko ja vidim lize medunozje, kakva joga

Komentiraj...
Vidi sve komentare