To je to što me zanima!

'Naručila sam seksi pripijenu haljinu preko interneta, a evo što sam dobila - običnu krpu?'

Neki još uvijek teško odolijevaju izazovnom komadu odjeće kojeg ugledaju na internetu, na fotografijama. Unatoč svim iskustvima, vjerujući kako je fotografija izraz stvarnosti, odluče se na kupovinu
Vidi originalni članak

Naručila sam haljinu putem interneta i bila sam zapanjena onim što je stiglo, ništa nije izgledalo kao na slikama, kaže djevojka na svom TikToku, koja je naručila odjeću online. Kada pomislite da imate dovoljno iskustva s kupnjom preko interneta i da znate prepoznati kako nešto izgleda, ova djevojka bi vas mogla razuvjeriti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KOZMETIKA PO MJERI Trendovi u ljepoti: Raznolikost je imperativ krema budućnosti

Još uvijek neki od nas ne mogu odoljeti jeftinom komadu odjeće - pogotovo kada je riječ o večernjoj odjeći. I pokazalo se da nismo jedini. Ova obožavateljica mode - koja redovito objavljuje videe na TikToku - objasnila je kako se zaljubila u pripijenu 'baby plavu' haljinu koju je pronašla na internetu.

@theekrimi #fyp ♬ What is Dis Huni - Brian Morr

Na fotografijama na neimenovanoj web stranici mini haljina imala je prozirne točkaste rukave i izrezani detalj sprijeda. A ako vam to nije bilo dovoljno privlačno, također je bila modelirana s parom dugih odgovarajućih rukava. 

'BRUTALNO SAM ISKRENA' Napustila sam školu s 15 i učim muškarce kako zavoditi žene

Ali recimo, ono što joj je stiglo nije izgledalo apsolutno nimalo kao ono što je reklamirano. U viralnom videu koji je skupio preko 1,2 milijuna lajkova, žena je pokazala 'haljinu' - koja je zapravo bila samo mali komad rastezljivog plavog materijala.

Gledatelji su komentirali da će, primjerice jedne tajice pokriti više od pristigle haljine, dok su drugi rekli da bi istu stvar mogla napraviti kod kuće.

TANKE, ČUPAVE... 6 novih trendova u oblikovanju obrva: Hoćete li koji isprobati?

- Gospođo, mogli ste ovo napraviti s nogavicom plavih tajica i škarama - rekao joj je jedan pratitelj. Drugi se našalio savjetom da 'haljinu' stavi u vodu da se proširi. U međuvremenu, neki su se javili tvrdeći da bi haljina trebala izgledati upravo tako. 'Rasteže se, imam potpuno istu i savršeno mi stoji', rekla je jedna osoba.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MORAM REĆI 22.02.2022.

    I naj okorjelije dame noći bi ti pozavidjele na ovoj kondom haljini. Krasna je, može se u njoj i na roditeljski.

  • frtlafrla 21.02.2022.

    11iunm

  • frtlafrla 21.02.2022.

    Ahahahahhahap

Komentiraj...
Vidi sve komentare