Lifestyle

Komentari 1

Super trik s kojim ćete se riješiti bijelog traga na kosi od suhog šampona - uspije svaki put!

Super trik s kojim ćete se riješiti bijelog traga na kosi od suhog šampona - uspije svaki put!

Za ovaj trik prvo upotrijebite suhi šampon i pošpricajte ga na korijen kose, kao što i inače to radite. Međutim, umjesto da suhi šampon umasirate u vlasište, uzmite fen za kosu

Ako ste ikada koristili suhi šampon i ostali su vam bijeli tragovi po cijeloj kosi, onda morate isprobati ovaj fenomenalan trik.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako spriječiti opadanje kose?

Jaclyn Hill je na svojem TikTok profilu podijelila trik koji joj je otkrila prijateljica u školi.

- Jedna od mojih prijateljica u srednjoj školi me ovo naučila i to mi je promijenilo život. Ovaj trik sa suhim šamponom će vam pomoči da vam kosa izgleda kao da ste ju oprali, sa savršenom teksturom i puno volumena, a i frizura će vam trajati dulje - rekla je.

Inače, suhi šampon se stavlja na kosu kada ju jednostavno nemate vremena prati, a želite da ona izgleda besprijekorno ili barem donekle prihvatljivo i uredno. Sastojci u suhom šamponu upijaju višak masnoće i tako vam vlasi ne izgledaju slijepljeno, već uredno i svježe.

Za ovaj trik prvo upotrijebite suhi šampon i pošpricajte ga na korijen kose, kao i inače. Međutim, umjesto da suhi šampon umasirate u vlasište, uzmite fen za kosu.

- Magični trik je zapravo - fen. Dakle, nakon stavljanja šampona trebate staviti glavu naopako i fenirati kosu. Provjerite je li fen na najvišoj temperaturi i dobro osušite tjeme tamo gdje ste stavili suhi šampon - objasnila je.

Nakon što je završila s korištenjem sušila za kosu, Jaclyn je podigla glavu i pokazala nevjerojatan volumen koji je uspjela dobiti ovim trikom.

- Ima nešto u toj toplini, kao da aktivira suhi šampon. A količina volumena koju mogu postići nakon ovoga je nevjerojatna. Ako vam treba volumen, ovo je ovo definitivno najlakši trik na cijelom svijetu. Samo sam prošla četkom po kosi i ona izgleda kao da je čista - iskomentirala je.

Još jedna dobra stvar je i to što je bijeli trag u potpunosti nestao.

Pratitelji koji su komentirali ovaj video su bili oduševljeni rezultatom. 

- Ovo je novost za mene, hvala ti! - komentirala je jedna žena

- Drago mi je da si ovo podijelila. Nisam to znala, a radila sam kao frizerka! - napisala je treća, piše The Sun.

Najčitaniji članci