To je to što me zanima!

Ne znaš bi li je pojeo ili u njoj spavao - sobu u hotelu uredili kao spoj naranče i čokolade

Za oko 700 kuna po noćenju odmaralište Club Med nudi posebnu sobu u kojoj su mislili na svaki detalj spajajući naranču i čokoladu, pa čak imaju toalet papir s tim mirisima
Vidi originalni članak

Odmaralište Club Med brižljivo osmišljava novu skijašku sezonu, a ove godine za goste hotela u francuskim Alpama odlučili su zadovoljiti gurmane kojima je spoj čokolade i naranče neodoljiv, piše Dailyrecord.

POGLEDAJTE VIDEO: 10 činjenica o čokoladi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osmislili su posebnu sobu i nazvali je Chocolate Orange, a u njoj nude nova iskustva za ljubitelje spoja naranče i čokolade. Gosti se mogu opustiti na krevetima s posteljinom na kojoj su otisnuli motive naranče i čokolade ili mogu uživati u alkoholnim koktelima s tim okusima. Za djecu nude vruću čokoladu.

Dodatno, svaki posjetitelj će dobiti božićnu čarapu prepunu čokoladnih delicija. Vlasnici odmarališta nadaju se da će tako omogućiti gostima da se svakog jutra tijekom boravka u hotelu osjećaju kao da je Božić. Usluga posluge u sobu podrazumijeva slastice na temu naranče i čokolade kao i bezbrojne varijacije čokoladnih pića, a za ručak se možete zasladiti kolačićima.

IKONA NEW YORKA Na dražbi 80.000 predmeta iz slavnog hotela Waldorf Astoria

Na svježe odrezano božićno drvce objesit će personalizirane božićne čarape te ga ukrasiti lampicama u obliku naranči dekoriranih čokoladom. Za slatke snove iznad kreveta je ukras u obliku naranči umočenih u čokoladu, a za one najzahtjevnije role toaletnog papira su naparfumirali mirisom čokolade i naranče.

Soba je dio novog Club Medovog objekta La Rosière resort u Francuskoj, a gosti mogu iskusiti sve najljepše strane Alpa. Osmislili su ponudu za skijaše, ali i za one manje sklone sportovima. Restoran je namijenjen obiteljima pa će se u njemu dobro osjećati roditelji koji traže odmor, ali i djeca koja su tek iskusila skijaške čari.

NEOBIČAN SPOJ Novo iskustvo: Organizirali su večeru na dnu isušenog bazena

U ponudi imaju školu skijanja, jaslice za najmlađe ili početničke staze kako bi cijela obitelj uživala u iskustvu. Noćenje po gostu u ovoj sobi naplaćuju oko 700 kuna.

POSLOVNI TURIZAM PROPADA Nitko ne putuje u Švicarsku, u Ženevi hoteli na rubu propasti

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 11.10.2020.

    Ma izvalja bi se ko magarac po mladoj ditelini😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare