To je to što me zanima!

'Nisam se mogla riješiti mušica sve dok nisam probala ovaj trik'

Isprobala je sve živo, trikove i zamke i na koncu našla kako da ih iskorijeni. Svima se događa da vinske mušice lete oko voća i hrane u kuhinji. Ipak, ovaj problem nije teško riješiti
Vidi originalni članak

Stručnjakinja za čišćenje Majda Medved otkrila je što je napravila kako bi postigla željene rezultate i riješila se napornih vinskih mušica. Pokušala je sve, uključujući dubinsko čišćenje i razne zamke. Na kraju, upalilo je ulijevanje kipuće vode u svaki sudoper, dok nisu nestale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nedavno smo imali jako puno vinskih mušica i nabavili kupovne i napravili domaće zamke, uhvatilo ih se puno - no, stalno su se vraćale - izjavila je.

SVATKO OVO MORA ZNATI Savjeti koji spašavaju život: Evo kako bi se trebali ponašati u raznim kriznim situacijama

Čak se pitala je li joj dom toliko prljav dom, unatoč osjećaju da joj je kuhinja poprilično čista. Mušice su se konstantno pojavljivale, tako da su odlučili rastaviti čitavu kuhinju i očistiti je temeljito. Ipak, i dalje su svako malo bile tu.

- Onda sam malo istraživala i otkrila da zamke zapravo hvataju samo odrasle vinske mušice. Veći problem su jaja koja polažu - izjavila je.

Otkrila je da vinske mušice većinu svojih jaja polažu u odvode.

- To mora biti kipuća voda. Izlili smo kipuću toplu vodu u kuhinjski sudoper i rekli: ‘Sjajno, nema više vinskih mušica!’, no bili smo u krivu - prisjetila se.

Naime, mušice su se vraćale sve dok Majda nije ulila kipuću vodu u sve odvode u kući jer su svi oni spojeni.

KORISNI SAVJETI Kod grčeva pomažu topli oblozi, a hladni smiruju bol u mišićima

- U podrumu imamo umivaonik koji nikad ne koristimo i taj smo trebali isprati kipućom vodom. I nakon toga su nestale, u roku par dana - izjavila je.

Napravili su to u jedan dan tri puta, ulili u sve odvode kipuću vodu i to je bilo to.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 09.09.2023.

    Kupiti kvalitetno vino

  • Juliett 09.09.2023.

    Dobro, a što tjera mušice u glavi, što učiniti u vezi s tim? Ima li koji trik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare