To je to što me zanima!

Njega područja oko očiju: Za smanjivanje bora i podočnjaka

Oči otkrivaju koliko smo spavali te kako se hranimo i pijemo li dosta vode. No osim pravilnim lifestyleom to područje možemo njegovati kremama s aktivnim sastojcima
Vidi originalni članak

Kreme za područje oko očiju kreirane su za niz problema, od bora do podočnjaka i isušenosti kože. Možemo je koristiti dva puta dnevno, ujutro i navečer.

- Formule ovog tipa idealne su za dnevnu njegu, jer su manje iritantne pošto se radi o osjetljivom djelu lica. Koža je na tom djelu vrlo nježna i tanka, stoga se radi o posebnim kremama - komentirala je dermatologica Hadley King za Woman's Health.

POGLEDAJTE VIDEO: Dnevna i noćna krema

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove formule obogaćene su ne samo hidratizirajućim sastojcima, već i drugim aktivnim molekulama kao što su retinol, antioksidansi i hijaluronska kiselina.

MODNI TRIKOVI 13 savjeta za maksimalno dobar izgled baš uvijek: Od biranja odjeće i obuće do šminkanja

Retinol stimulira kolagen i poboljšava elastičnost kože. Antioksidansi ujednačavaju hiperpigmentaciju i sprječavaju daljnja oštećenja kože od UV zračenja.

HIPERPIGMENTACIJA Laserski tretmani lica idealni su za tretiranje ožiljaka od akni

Osim tih, tu je i kofein, odličan sastojak koji smanjuje otečenost. Kofein je često u kremama za područje oko očiju čija je uloga smanjiti jastučiće i podočnjake.

Ove kreme pomažu da oči izgledaju budnije i odmornije.

SVIMA NAM TREBA Idealna noćna beauty rutina: Čišćenje, hidratacija i krema s aktivnim anti-age sastojcima

Kozmetika ovog tipa uglavnom je dio kolekcija protiv starenja kože te za ujednačavanje tena, kako bi lice izgledalo mladoliko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare