To je to što me zanima!

Njega stopala: Najbolji sastojci koji će trajno omekšati kožu

Ususret toplijim danima kreme za stopala postaju sve traženije, no nije svejedno kakvu odaberete, jer najvažniji sastojci su oni koji maksimalno hidratiziraju i omekšavaju kožu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Anti-age u 20-ima: Vlaga, UV zaštita i pravilno čišćenje lica

Formule za stopala imaju prepoznatljive sastojke koji imaju snažna svojstva hidratacije, njege i poticanja kože na obnovu. Obavezni sastojci dobre kreme za njegu kože stopala su: shea maslac, ulje čajevca, jojoba, lanolin i urea, objavio je Best beauty heaven.

Ulje jojobe poznato je po hidratantnim svojstvima, odlično oponaša prirodni sebum te potiče prirodnu, zdravu proizvodnju ulja u slojevima kože. Također je dobro u zadržavanju vlage u koži.

BITNO JE NE ŽURITI Bivši Adelin trener podijelio tri ključna koraka do gubitka kila

Čisti lanolin je vjerojatno najbrže djelujući sastojak za ispucale pete i suhu kožu. To je ujedno i sredstvo za ublažavanje pa pomaže eliminiranju tvrdih začepljenja nastalih tokom godina.

Ulje čajevca postalo je izuzetno popularno za liječenje različitih stanja kože. Izuzetno je učinkovit na nogama i idealan je za one s lezijama, pa čak i gljivičnim infekcijama. Ovo ulje može iskorijeniti štetne bakterije koje se često razmnožavaju na nogama.

IPAK NEMAMO VREMENA Masna kosa: 5 frizura koje spašavaju dan i video poziv

Urea je vrlo učinkovita u liječenju različitih kritičnih stanja kože na stopalima. Osim što vlaži i njeguje stopala, ublažit će psorijazu, ekceme, opekline, osipe i keratozu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Anti-age u 20-ima: Vlaga, UV zaštita i pravilno čišćenje lica

POGLEDAJTE VIDEO Ćiro Blažević: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lola. 21.05.2020.

    Prvo dobra pedikura, pa onda ostalo :)

  • bosanac 21.05.2020.

    Muški se lože na ženska stopala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare