To je to što me zanima!

Nježni zvukovi za Valentinovo: Koncerti baš za svačiji ukus

U Zagrebu nastupaju Massimo, Marija Husar i Nola, klapska "pisma" orit će se Rijekom, Zadrom i Koprivnicom, dok Prljavo kazalište nastupa u Čakovcu
Vidi originalni članak

Ako ne znate gdje biste svoju bolju polovicu izveli za Dan zaljubljenih, koncerata ove godine ne nedostaje. Glazbeno slavlje povodom Valentinova pretvorilo se u tjedan ljubavi, pa tako prvi koncerti počinju već dva dana uoči Dana zaljubljenih i protežu se do vikenda. 

U metropoli nastupaju Massimo, Nola, Marija Husar, Gabi Novak...

Goran Karan će 12. veljače nastupiti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga, a "Par je Božji dar" posvetio je svim zaljubljenim parovima. Na pozornici će mu se s početkom u 20 sati pridružiti Tomislav Bralić, Nikša Bratoš, Ana Rucner, Melanie Storm te mnogi drugi. 

Na samo Valentinovo i dan poslije, 15. veljače, Massimo će zaljubljene zabaviti svojim baladama u Tvornici kulture Zagreb. Koncerti počinju u 21 sata, a prvi je već rasprodan. 

Bivšoj Divasici Mariji Husar u "Čarobnoj ljubavnoj priči" pridružit će se Gabi Novak, grupa Connect i DJ Bizzo Bodega. Koncert u Hypo Centru počinje u 20 sati. 

Grupa Nola izvest će najljepše ljubavne sklade u akustičnom izdanju u kultnom zagrebačkom klubu Sax. Koncert na Dan zaljubljenih počinje u 20 sati. 

Osim glazbenih nota, Valentinovo je i dan za borbu protiv nasilja nad ženama. Tako na Dan zaljubljenih u Zrinjevcu u 14 sati počinje "plesni ustanak" Milijarda ustaje s ciljem sprječavanja nasilja nad ženama i djevojčicama.  Istovremeno plesom će se protestirati u više od 190 zemalja svijeta. 

Dan zaljubljenih uz Prljavce u Čakovcu

Prljavo kazalište za zaljubljene pjeva 16. veljače u 20 sati. Dečkima iz Dubrave na pozornici Graditeljske škole pridružiti popularni bend Radio Luksemburg. 

Pred Koprivnicom je klapska večer

Na Valentinovo Puhački orkestar Grada Koprivnice priređuje koncert za zaljubljene s početkom u 19 sati u dvorani "Domoljub". Već sljedeći dan klape stižu u Koprivnicu. Klapa Cambi, klapa Intrade, klapa Koprivnica i Vinko Coce nastupit će pred zaljubljenim parovima u dvorani Srednje škole s početkom u 20 sati. 

Tamburaška večer u Karlovcu

Na osmom po redu koncertu "Karlovčanima s ljubavlju" predstavit će se Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, FA Matija Gubec Karlovac , UO Lepeza Karlovac, Folklorna družina Vuga Karlovac, Folklorni ansambl Ivan Mažuranić Karlovac, Učenički dom Karlovac, Tamburaški sastav Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivana Ivančana, Singrlice Samobor/Karlovac, Tamburaški sastav KUD-a Oštrc Rude i Folklorni ansambl SKUD-a „Ivan Goran Kovačić“ Zagreb. Koncert počinje u pola osam navečer, a njime će profesor Astrid Pavletić proslaviti 20 godina rada. 

Rijeka Valentinovo slavi s klapom Cambi

Klapa Cambi za Valentinovo će nastupiti pred riječkom publikom, a pridružit će im se splitski kantautor Hari Rončević i klapa Rišpet. Koncert u Dvorani mladosti počinje u 20 sati. 

Ibrica Jusić i klapa Rišpet uveselit će Zadar

Ibrica Jusić pjevat će na Dan zaljubljenih pred zadarskom publikom u HNK-u Zadar u 20 sati, a dan nakon Valentinova u Hitch baru će nastupiti klapa Rišpet s početkom u 23 sata. 

Humanitarni koncert u Korčuli

Koncert u Centru za kulturu Korčula ima humanitarnu notu, a sav prihod od ulaznica je namijenjen za djecu s posebnim potrebama. Koncert počinje 13. veljače u 19 sati, a nastupit će klape Tiramol, Nave, Lumbarda, Škerac, Štrop, MPZ KUD Moreška i sastavi Never named te Vanda & Marin.

Dubrovnik uz zvukove orkestra slavi Valentinovo

Dubrovački simfonijski orkestar poklanja svim zaljubljenima koncert 14. veljače u kinu Sloboda s početkom u 19.30 sati. Koncertom će dirigirati Norman Widjaja, a ljubavnu poeziju recitirat će Sebastian Vukosavić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TinaRi 13.02.2013.

    Idem u Rijeku na koncert....i baš su mi super izvođači :)

  • jazz2610 12.02.2013.

    Ja bih na Cambi i Harija, no Rijeka mi daleko po ovom vremenu.Šmrc,šmrc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare