Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Nježni zvukovi za Valentinovo: Koncerti baš za svačiji ukus

Nježni zvukovi za Valentinovo: Koncerti baš za svačiji ukus
1

U Zagrebu nastupaju Massimo, Marija Husar i Nola, klapska "pisma" orit će se Rijekom, Zadrom i Koprivnicom, dok Prljavo kazalište nastupa u Čakovcu

VIDEO

Ako ne znate gdje biste svoju bolju polovicu izveli za Dan zaljubljenih, koncerata ove godine ne nedostaje. Glazbeno slavlje povodom Valentinova pretvorilo se u tjedan ljubavi, pa tako prvi koncerti počinju već dva dana uoči Dana zaljubljenih i protežu se do vikenda. 

U metropoli nastupaju Massimo, Nola, Marija Husar, Gabi Novak...

Goran Karan će 12. veljače nastupiti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga, a "Par je Božji dar" posvetio je svim zaljubljenim parovima. Na pozornici će mu se s početkom u 20 sati pridružiti Tomislav Bralić, Nikša Bratoš, Ana Rucner, Melanie Storm te mnogi drugi. 

Na samo Valentinovo i dan poslije, 15. veljače, Massimo će zaljubljene zabaviti svojim baladama u Tvornici kulture Zagreb. Koncerti počinju u 21 sata, a prvi je već rasprodan. 

Bivšoj Divasici Mariji Husar u "Čarobnoj ljubavnoj priči" pridružit će se Gabi Novak, grupa Connect i DJ Bizzo Bodega. Koncert u Hypo Centru počinje u 20 sati. 

Grupa Nola izvest će najljepše ljubavne sklade u akustičnom izdanju u kultnom zagrebačkom klubu Sax. Koncert na Dan zaljubljenih počinje u 20 sati. 

Osim glazbenih nota, Valentinovo je i dan za borbu protiv nasilja nad ženama. Tako na Dan zaljubljenih u Zrinjevcu u 14 sati počinje "plesni ustanak" Milijarda ustaje s ciljem sprječavanja nasilja nad ženama i djevojčicama.  Istovremeno plesom će se protestirati u više od 190 zemalja svijeta. 

Dan zaljubljenih uz Prljavce u Čakovcu

Prljavo kazalište za zaljubljene pjeva 16. veljače u 20 sati. Dečkima iz Dubrave na pozornici Graditeljske škole pridružiti popularni bend Radio Luksemburg. 

Pred Koprivnicom je klapska večer

Na Valentinovo Puhački orkestar Grada Koprivnice priređuje koncert za zaljubljene s početkom u 19 sati u dvorani "Domoljub". Već sljedeći dan klape stižu u Koprivnicu. Klapa Cambi, klapa Intrade, klapa Koprivnica i Vinko Coce nastupit će pred zaljubljenim parovima u dvorani Srednje škole s početkom u 20 sati. 

Tamburaška večer u Karlovcu

Na osmom po redu koncertu "Karlovčanima s ljubavlju" predstavit će se Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, FA Matija Gubec Karlovac , UO Lepeza Karlovac, Folklorna družina Vuga Karlovac, Folklorni ansambl Ivan Mažuranić Karlovac, Učenički dom Karlovac, Tamburaški sastav Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivana Ivančana, Singrlice Samobor/Karlovac, Tamburaški sastav KUD-a Oštrc Rude i Folklorni ansambl SKUD-a „Ivan Goran Kovačić“ Zagreb. Koncert počinje u pola osam navečer, a njime će profesor Astrid Pavletić proslaviti 20 godina rada. 

Rijeka Valentinovo slavi s klapom Cambi

Klapa Cambi za Valentinovo će nastupiti pred riječkom publikom, a pridružit će im se splitski kantautor Hari Rončević i klapa Rišpet. Koncert u Dvorani mladosti počinje u 20 sati. 

Ibrica Jusić i klapa Rišpet uveselit će Zadar

Ibrica Jusić pjevat će na Dan zaljubljenih pred zadarskom publikom u HNK-u Zadar u 20 sati, a dan nakon Valentinova u Hitch baru će nastupiti klapa Rišpet s početkom u 23 sata. 

Humanitarni koncert u Korčuli

Koncert u Centru za kulturu Korčula ima humanitarnu notu, a sav prihod od ulaznica je namijenjen za djecu s posebnim potrebama. Koncert počinje 13. veljače u 19 sati, a nastupit će klape Tiramol, Nave, Lumbarda, Škerac, Štrop, MPZ KUD Moreška i sastavi Never named te Vanda & Marin.

Dubrovnik uz zvukove orkestra slavi Valentinovo

Dubrovački simfonijski orkestar poklanja svim zaljubljenima koncert 14. veljače u kinu Sloboda s početkom u 19.30 sati. Koncertom će dirigirati Norman Widjaja, a ljubavnu poeziju recitirat će Sebastian Vukosavić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje