To je to što me zanima!

Odličan trik kako ukloniti vosak od svijeće s tkanine, a pomaže i kad se radi o masnim mrljama

Nakon što je nazvala tapetarsku radnju i čula što oni planiraju napraviti da bi skinuli vosak s tkanine na stolcu, ova domaćica je to odlučila je isprobati sama i oduševila se
Vidi originalni članak

Anonimna domaćica je na Facebooku podijelila savršen trik za uklanjanje mrlje od voska s tkanine, i to samo pomoću papirnatog ručnika, noža za mazanje i pegle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je nazvala tapetarsku radnju i čula što oni planiraju napraviti da bi skinuli vosak s tkanine na stolcu, odlučila je to isprobati sama i oduševila se. Kaže da se tako može uštedjeti dosta novca koji biste inače dali za čišćenje.

- Glavna je tajna u tome da vosak treba ostaviti  da se osuši do kraja. Potom nožem lagano sastružite ono što se može skinuti sa tkanine, pa postavite na mrlju dva papirnata ručnika. Zagrijte peglu i vrućom peglom prelazite preko papira dok se mrlja ne otopi i papir ju ne upije. Zamijenite papirnate ručnike i ponavljajte dok vosak potpuno ne nestane sa tkanine - rekla je ova domaćica. 

KAKO DA HRANA TRAJE DULJE Nije svejedno kako u hladnjak slažete hranu: 'Jaja i mlijeko se ne smiju držati u vratima'

Trik koji je podijelila izazvao je veliki interes, a među komentarima se moglo naći i nekoliko onih u kojima se kaže da se na taj način s tkanine mogu skinuti i masne mrlje

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO GRAĐANE KOJA JE NAJGORA MUŠKA NAVIKA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Spasioc 04.03.2023.

    Debili otkrivaju toplu vodu.

  • uwaga 04.03.2023.

    Jao, to se radi od pamtivijeka još dok su pegle bile sa žarom

Komentiraj...
Vidi sve komentare