Lifestyle

Komentari 2

Odličan trik kako ukloniti vosak od svijeće s tkanine, a pomaže i kad se radi o masnim mrljama

Odličan trik kako ukloniti vosak od svijeće s tkanine, a pomaže i kad se radi o masnim mrljama

Nakon što je nazvala tapetarsku radnju i čula što oni planiraju napraviti da bi skinuli vosak s tkanine na stolcu, ova domaćica je to odlučila je isprobati sama i oduševila se

Anonimna domaćica je na Facebooku podijelila savršen trik za uklanjanje mrlje od voska s tkanine, i to samo pomoću papirnatog ručnika, noža za mazanje i pegle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je nazvala tapetarsku radnju i čula što oni planiraju napraviti da bi skinuli vosak s tkanine na stolcu, odlučila je to isprobati sama i oduševila se. Kaže da se tako može uštedjeti dosta novca koji biste inače dali za čišćenje.

- Glavna je tajna u tome da vosak treba ostaviti  da se osuši do kraja. Potom nožem lagano sastružite ono što se može skinuti sa tkanine, pa postavite na mrlju dva papirnata ručnika. Zagrijte peglu i vrućom peglom prelazite preko papira dok se mrlja ne otopi i papir ju ne upije. Zamijenite papirnate ručnike i ponavljajte dok vosak potpuno ne nestane sa tkanine - rekla je ova domaćica. 

Trik koji je podijelila izazvao je veliki interes, a među komentarima se moglo naći i nekoliko onih u kojima se kaže da se na taj način s tkanine mogu skinuti i masne mrlje

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO GRAĐANE KOJA JE NAJGORA MUŠKA NAVIKA

Najčitaniji članci