To je to što me zanima!

Online izložba Muzeja policije: 'Koroni i potresu usprkos'

Online izložbom fotografija "Koroni i potresu usprkos" koje prikazuju detalje iz života i rada građana, policije i žurnih službi u vrijeme krize, Muzej policije priključio se u ponedjeljak Međunarodnom danu muzeja
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Predivna priča: 'Spasila mi je život pa postala moja supruga'

Fotografijama su zabilježeni prizori posljedica snažnog potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb i okolicu kao i epidemije korona virusa te uključuju primjerice ljude na razrušenom krovu, smrskani policijski automobil, uklanjanje tornja Zagrebačke katedrale, zatrpane ulice, blokadne punktove i kontrolu propusnica.

Autori su djelatnici MUP-a i medijskih kuća s kojima to ministarstvo surađuje, a prikupio ih je Muzej policije na čiju je e-mail adresu pristiglo više od 200 fotografija iz cijele Hrvatske.

Odabrane fotografije objedinjene su u foto izložbu „Koroni i potresu usprkos“,  dok će sve ostale pristigle fotografije trajno služiti kao muzejska građa Muzeja policije.

- Zahvaljujemo svim autorima koji su sudjelovali u ovom projektu i poslali svoje fotografije te se veselimo budućoj suradnji na novim projektima - poručili su iz Muzeja.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Psiholozi otkrili kojih 9 stvari ljude najviše muče zbog korone

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare