To je to što me zanima!

Ova tri znaka Zodijaka traže isključivo inteligentne partnere

Blizanci često vrijeme provode 'skupljajući' zabavne činjenice o raznim stvarima, proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu, a privući će one koji su im slični
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Navečer ne možete zaspati jer se puno brinete? Probajte ovo

Strijelca će kod potencijalnih partnera najviše oduševljavati hrabrost i neustrašivost, Vage i  Škorpione privlačit će 'mračni' i tajanstveni tipovi, dok će Rakovi uvijek najviše cijeniti ljubaznost koja je po njima najpoželjnija osobina za ljubavnog partnera. Ipak, takve kvalitete neki znakovi ni ne primjećuju, a više od svega drugog privlači ih inteligencija. Njima neće biti presudno kako netko izgleda kao ni je li u njegovom društvu zabavno; IQ je jedino što o nekom trebaju znati da odluče mogu li s njim provoditi više vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO s velikim ljubavnim horoskopom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova tri znaka na drugima najviše privlači inteligencija:

Jarac (22. prosinca - 20. siječnja)

Kao zemaljski znak Jarac se u svemu daje 110 posto, ali za to uvijek i očekuje akademsku ili profesionalnu nagradu. Ne podnosi da se od njega radi budalu, a svoja očekivanja neće zbog nikog mijenjati ni prilagođavati. Zato će obično čekati da netko njega oduševi, a devet od deset puta bit će to netko tko mu može parirati, netko jednako pametan i uporan.

PRIJATELJI IH ODBACILI Bračni par si našao novu ženu, a muž ima 'mašinu' za obje...

Ako se želite družiti s Jarcem, koketirajte s njim tako da započnete razgovor o novom SF  romanu; Jarcu je interes prema knjigama veći afrodizijak od bilo kakvih tjelesnih proporcija i atributa. 

Blizanci (21. svibnja - 21. lipnja)

Među svim zračnim znakovima Blizanci su najuzbudljiviji i najbrbljaviji. Svoje vrijeme često provode 'skupljajući' zabavne činjenice o raznim stvarima, proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu, a uglavnom ih privlače oni koji dijele njihov smisao za humor i razinu emocionalne inteligencije.

Ako se želite zbližiti s nekim Blizancem, organizirajte zabavu ili zanimljivu konferenciju sa stručnjacima iz različitih područja, nakon toga sigurno će tražiti vaš broj.

JESTE LI MEĐU NJIMA? 2 horoskopska znaka odudaraju po inteligenciji od svih ostalih

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Najveća želja Djevica je da u svemu bude izvrsna, ali ne da bi zato dobila nečije priznanje. U potrazi za partnerom Djevica će tražiti osobu koja je ulagala u sebe i u svoje obrazovanje, a ako možete pohvatati njene domišljate filozofske reference i razgovarati o važnosti i ljepoti književnosti, neće vam biti problem osvojiti 'savršenu' Djevicu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ne bojte se plakati, suze liječe bol i popravljaju raspoloženje

Idi na 24sata

Komentari 15

  • listovača 29.05.2020.

    Kada tražiš supruga/u ne tražiš izložbeni primjera! Tražiš nekoga sa kim možeš razgovarati bez puno objašnjavanja, nekoga tko zna poštovati i biti poštovan, nekoga tko cijeni iskrenost a ne podmuklost.U suprotno tražiš bogatu/og pa cijelog života trpiš.

  • Fighter for Justice 29.05.2020.

    Teško je živjeti cijeli život s lijepim-om bedakom,ljepota je prolazna a bedak nikad nece biti pametan.

  • 28.05.2020.

    Normalni, inteligentni ljudi često traže i inteligentne partnere.. oni koji samo misle da su inteligentni, a daleko su se precijenili, vole izabrati one pokraj kojih će dominirati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare