Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Ova tri znaka Zodijaka traže isključivo inteligentne partnere

Ova tri znaka Zodijaka traže isključivo inteligentne partnere
1

Blizanci često vrijeme provode 'skupljajući' zabavne činjenice o raznim stvarima, proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu, a privući će one koji su im slični

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Navečer ne možete zaspati jer se puno brinete? Probajte ovo

Strijelca će kod potencijalnih partnera najviše oduševljavati hrabrost i neustrašivost, Vage i  Škorpione privlačit će 'mračni' i tajanstveni tipovi, dok će Rakovi uvijek najviše cijeniti ljubaznost koja je po njima najpoželjnija osobina za ljubavnog partnera. Ipak, takve kvalitete neki znakovi ni ne primjećuju, a više od svega drugog privlači ih inteligencija. Njima neće biti presudno kako netko izgleda kao ni je li u njegovom društvu zabavno; IQ je jedino što o nekom trebaju znati da odluče mogu li s njim provoditi više vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO s velikim ljubavnim horoskopom:

Pokretanje videa...

02:28

Ova tri znaka na drugima najviše privlači inteligencija:

Jarac (22. prosinca - 20. siječnja)

Student at graduation ceremony

Kao zemaljski znak Jarac se u svemu daje 110 posto, ali za to uvijek i očekuje akademsku ili profesionalnu nagradu. Ne podnosi da se od njega radi budalu, a svoja očekivanja neće zbog nikog mijenjati ni prilagođavati. Zato će obično čekati da netko njega oduševi, a devet od deset puta bit će to netko tko mu može parirati, netko jednako pametan i uporan.

Bračni par si našao novu ženu, a muž ima 'mašinu' za obje...
Bračni par si našao novu ženu, a muž ima 'mašinu' za obje...

Ako se želite družiti s Jarcem, koketirajte s njim tako da započnete razgovor o novom SF  romanu; Jarcu je interes prema knjigama veći afrodizijak od bilo kakvih tjelesnih proporcija i atributa. 

Blizanci (21. svibnja - 21. lipnja)

Među svim zračnim znakovima Blizanci su najuzbudljiviji i najbrbljaviji. Svoje vrijeme često provode 'skupljajući' zabavne činjenice o raznim stvarima, proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu, a uglavnom ih privlače oni koji dijele njihov smisao za humor i razinu emocionalne inteligencije.

Ako se želite zbližiti s nekim Blizancem, organizirajte zabavu ili zanimljivu konferenciju sa stručnjacima iz različitih područja, nakon toga sigurno će tražiti vaš broj.

2 horoskopska znaka odudaraju po inteligenciji od svih ostalih
2 horoskopska znaka odudaraju po inteligenciji od svih ostalih

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Najveća želja Djevica je da u svemu bude izvrsna, ali ne da bi zato dobila nečije priznanje. U potrazi za partnerom Djevica će tražiti osobu koja je ulagala u sebe i u svoje obrazovanje, a ako možete pohvatati njene domišljate filozofske reference i razgovarati o važnosti i ljepoti književnosti, neće vam biti problem osvojiti 'savršenu' Djevicu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ne bojte se plakati, suze liječe bol i popravljaju raspoloženje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti