To je to što me zanima!

Pokazala 'trik s ljepilom' kojim uklanja dlake iz četke za kosu, no nisu svi oduševljeni idejom

Kako bi uklonila svu nečistoću s četke za kosu, uključujući dlake i svu prljavštinu koja se nakupila na njoj, žena je na društvenoj mreži podijelila trik kojim je to lako izvedivo - i jeftino
Vidi originalni članak

Mama je podijelila jednostavan trik koji čini njezinu četku poput nove, uklanjajući svu nečistoću i dlake, barem tako tvrdi. Žena je na internetu oduševila mnoge nakon što je otkrila jeftin način koji pomoću običnog ljepila trenutno uklanja svu prljavštinu s njezine četke gotovo bez napora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VRIJEDI ISPROBATI Kopčanje kose na tjemenu novi je trik za laki dodatni volumen

Korisnica je na TikToku podijelila svoje iskustvo, a video je postao viralan, skupivši preko 2,6 milijuna pregleda. Prema njezinom naputku, sve što trebate učiniti je uliti malo ljepila na četku i pustiti da se potpuno osuši. Nakon što osjetite da je suho na dodir, jednostavno odlijepite ljepilo - to bi u početku moglo biti malo zeznuto, ali se kasnije lako uklanja.

Demonstrirala je i konačne rezultate - četku za kosu koja je izgledala kao nova - uz ostatke ljepila s prljavštinom i dlačicama koje su se nakupile tijekom vremena. 'Uklonit će sve što je na četkici, a na kraju je morate samo malo oprati da se dezinficira i to je to', kaže žena.

@boxycharm Have you guys tried this? Credit:@maddie5pr #lifehacks #boxycharm ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

KORISNO I PRAKTIČNO Tri organizacijska trika koja će vam olakšati život: Kako sakriti kablove, raspetljati nakit...

No, dok su mnogi nastavili dijeliti njezin video i označili ideju sjajnom, nisu svi bili impresionirani, rekavši da postoje lakše opcije, poput jednog komentara koji kaže da jednostavno pokupite svu kosu iz četke rukama. 'Možete samo zgrabiti češalj i četkati njime', glasio je još jedan prijedlog.

Jedna je korisnica podijelila svoje prilično neuspješno iskustvo trikom: 'Izašle su mi čekinje. Morala sam kupiti još jednu četku'. Profesionalni frizer je također komentirao: 'Možete je namočiti u vrućoj vodi i sapunu za suđe na nekoliko sati i to će ukloniti sve ostatke'. No, nisu svi komentari bili negativni, jer su joj neki korisnici zahvalili što je podijelila svoje iskustvo s njima.

ODLIČAN JE I ZA VOLUMEN Super trik s kojim ćete se riješiti bijelog traga na kosi od suhog šampona - uspije svaki put!

-  Ovo je super, hvala. Odlično je za prljavštinu koja se zalijepi za podnožje četke koje se teško uklanja u potpunosti - pohvalila je trik jedna osoba. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • skorosve5 01.03.2022.

    Prestrašno

  • 28.02.2022.

    Široki češalj i gotovo za 10 sek

Komentiraj...
Vidi sve komentare