To je to što me zanima!

Pravila šminkanja: Korektor na podočnjake nanosite u trokutu

Zimi nije potrebno mijenjati nijanse rumenila jer su i tako prilagođene vašoj puti. Otvorenost i svježinu oku naglasit će trokutići ispod oka - mali koji kreće od širine oka i malo veći od početka oka pa do sljepoočnice
Vidi originalni članak

Umasiravate li tekući puder baš kao i kremu za lice? Stručnjaci kažu da je to pogrešno. Puder nije krema, a njegov je zadatak prekrivanje, ali i prilagođavanje svim tipovima kože. Dovoljno ga je zato malo nanijeti na lice, u obliku točkica, koje lagano tapkajući u kružiće povežite u cjeline. Vrlo brzo ćete prekriti sve nedostatke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je lice prekriveno prozračnim puderom, vrijeme je za prekrivanje podočnjaka. Prilikom nanošenja korektora na njih treba izbjeći liniju luka. Otvorenost i svježinu oku naglasit će trokutići ispod oka - mali koji kreće od širine oka i malo veći od početka oka pa do sljepoočnice. Te dvije konture povežite jajolikom spužvicom koju ste prije toga namočili vodom.

Rezultati će biti očaravajući ako je korektor lagan i ne skuplja se u finim linijama kože. Highlighter na kraju daje prirodnost i dodatno prekriva nesavršenosti, a ako je u tekućoj varijanti, može se nekad koristiti i umjesto pudera.

Konturiranje ne mora biti komplicirano Pokrivanje nesavršenosti bez gubitka prirodnosti: Evo kako

Ako koristite highlighter u sticku, u jednom potezu prijeđite preko jagodica, vrha nosa i iznad sljepoočnice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare