To je to što me zanima!

Saznajte što ste bili u prošlom životu i kakav je seks kada je ona starija čak 37 godina

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su najčitanije priče iz rubrike Life&Style
Vidi originalni članak

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na temelju vašeg horoskopskog znaka. Neki su bili veliki vojskovođe, a neki društveni leptiri ,a neki su bili inspiracija drugima. Provjerite što ste vi bili u prošlom životu.

PROČITAJ VIŠE:

ASTRO PROŠLOST Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Svijet kozmetike posljednjih je godina sve više pod dojmom formula po mjeri, no pošto još uvijek nemamo vlastiti puder, pri kupnji ćemo se raspitati o onome koji je primjeren našem tenu. Tekući su vrlo praktični jer licu daju hidrataciju, dok oni suhi matiraju, možemo ih koristiti tijekom dana, po potrebi. Puderi u kamenu također matiraju, no nema smisla nanositi ih odmah na tekući puder jer ce sve skupa previše isušiti kožu.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

MAKE-UP ZA TOPLE DANE Odaberite što laganiji: Sjajni puderi idealni su za proljeće

Amerikanka  Cheryl McCain udana je za Qurana McCaina, 37 godina mlađim muškarcem, koji ima samo 24 godine. Par je prvi put počeo izlaziti 2020. i od tada su nerazdvojni. Sada traže surogat majku i posvajanje kako bi povećali svoju obitelj. Quran je izgubio nevinost s bakom kada je imao 23, a ona 60 godina. Tvrde da im je seksualni život sjajan. 

PROČITAJ VIŠE:

LJUBAV BEZ GRANICA Baka (61) želi djecu sa svojim suprugom (24): 'Ja sam mu jedina žena s kojom je ikad bio'

Villa Montes nalazi se iznad Makarske, okružena je planinom Biokovo, a dijelom gleda na Mosor. Kuća ima 140 kvadratnih metara, a uređena je u mediteranskom stilu s naglaskom na jednostavnosti, prostoru i tradiciji. Ova kuća za odmor nalazi se u malom selu Makar iznad Makarske. Sagrađena je 1910., a obnovljena 2021. godine. Pruža spektakularan pogled na more.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

VILLA MONTES IZNAD MAKARSKE Staru kuću pretvorili u kamenu ljepoticu: Pogled s terase na more i otoke je spektakularan

Odvjetnica je objasnila da su prema statistici muškarci koji rade u određenim profesijama loši supružnici i teški tijekom razvoda. Problem je u tome što u poslu koji rade imaju veliku moć koju nemaju kod kuće. Statistika vam može reći postotak brakova koji propadnu, ali to ne znači da će tako biti i kod vas. Ali, ti podaci su nešto što treba imati na umu kad razmišljate o potencijalnom braku s muškarcem koji radi u jednoj od tih profesija, objasnila je. 

PROČITAJ VIŠE:

ČUVAJTE SE ONIH POD STRESOM Odvjetnica za razvode: Ako želite trajan brak, izbjegavajte muškarce u ovim profesijama

POGLEDAJTE 'DOM IZ BAJKE' DIZAJNERA DAVORA BRUKETE:

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare