Obavijesti

Lifestyle

Komentari 52

Predložio je ženi otvoreni brak, a sada je bijesan jer njoj ide puno bolje nego njemu...

Predložio je ženi otvoreni brak, a sada je bijesan jer njoj ide puno bolje nego njemu...
3

Želio je moći spavati s kim god želi i nikada nikome ne odgovarati, dok je i dalje očekivao da će njegova žena zadovoljavati sve njegove potrebe, a onda se neugodno iznenadio...

Muškarac se obrušio na suprugu jer je spavala s drugim muškarcima nakon što je sugerirao da imaju otvoreni brak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Razvodi se od sebe VIDEO

Takav odnos nije za svakoga i svatko bi trebao znati svoje granice prije nego što se odluči upustiti u nešto novo. Ljutiti muškarac napao je i naljutio se na svoju ženu jer je spavala s drugima - u otvorenom braku koji je sam tražio, piše YourTango.

Priču je objavila 22-godišnja kći spomenutog para te je objasnila kako je 'otvoreni brak' počeo opterećivati ​​savjest njenog oca.

'Hoće li se moj odnos sa ženom poboljšati, ili je bolje odustati?'
'Hoće li se moj odnos sa ženom poboljšati, ili je bolje odustati?'

- Moja mama je odrasla u konzervativnom južnom gradu gdje su je učili da bude pokorna žena. A ni nakon preseljenja u veliki grad nije provodila puno vremena družeći se. Nije imala prijatelja i nikada nije izlazila - objasnila je kći. Dodala je kako njezin otac nikada nije bio tu za njih. Zato je nakon nekog vremena uvjerila svoju 39-godišnju mamu da izađe i pronađe nove hobije i prijatelje.

- Nakon nekoliko godina, počela je ići u obližnji park i stekla prvu prijateljicu, trenericu u teretani. Ohrabrena od svoje prijateljice i mene, odlučila je otići u teretanu i tamo je upoznala još nekoliko ljudi i počela je imati neki privid društvenog života, ali mi je i dalje sve pričala - objašnjava djevojka. 

Prema kćerinim riječima, ideja o otvorenom braku potekla je od oca i njegove tajnice s kojom je želio spavati. Rekao joj je da nije sretan u braku i da mu ne pruža sve što želi, a njezina je majka odlučila pristati na ideju i ostati u braku pod uvjetom da budu transparentni jedno prema drugom. Majka nije htjela biti kriva za raspad braka, dodala je kći.

6 super savjeta kako ljubavnu vezu održati zdravom i svježom
6 super savjeta kako ljubavnu vezu održati zdravom i svježom

Gotovo odmah, otac je spavao sa svojom novom tajnicom, ali nije imao sreće ni s jednom drugom ženom. S druge strane, majci su trebali mjeseci za izlaske i viđanje ljudi prije nego što je konačno spavala s nekima od njih, a otac se onda naljutio. 

- Moj tata stalno počinje svađe s podrugljivim primjedbama o maminoj odjeći ili izgledu. Gotovo je čak nazvao moju mamu kurvom, ali se zaustavio - rekla je.

Mama joj je rekla da je otac pokušao razgovarati o prekidu njihovog 'otvorenog braka', ali ona ga je odmah zaustavila. 'Mislim da će se razdvojiti', kaže kći. 

Prilično je jasno da je muž od samog početka bio sebičan i da se nikada nije previše brinuo za obitelj koju je osnovao. Njegova supruga nije bila ništa više od nekoga tko mu je dao dijete i on nije imao istinsko poštovanje prema njezinim osjećajima ili željama, a Redditori koji su komentirali objavu se slažu.

9 tema koje morate proći prije nego se odlučite stupiti u brak
9 tema koje morate proći prije nego se odlučite stupiti u brak

- Želio je moći spavati s kim god želi i nikada nikome ne odgovarati, dok je i dalje očekivao da će njegova žena zadovoljavati sve njegove potrebe - glasio je jedan od glavnih komentara.

Uspjela je izgraditi samopouzdanje zahvaljujući svojoj kćeri i pažnji koju je dobivala od svih drugih muškaraca s kojima se viđala, naposljetku shvativši da je njezin suprug problem u njihovom braku, a ne ona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života