To je to što me zanima!

Seksi baka (76) i mladi lav (23): U braku su i snimaju porniće

Škakljiv sadržaj objavljuju na stranici 'OnlyFans' koja obećava 'potpuno eksplicitni/goli sadržaj' uz pretplatu od 11 američkih dolara mjesečno, što ispada nešto manje od 70 kuna
Vidi originalni članak

Iako zvuči kao scenarij iz neke niskobudžetne sapunice, život Almede (76) i Garyja Hardwicka (23) je itekako stvaran. Upoznali su se 2015. godine na groblju dok je ona pokapala svojeg sina. Dva tjedna kasnije su se vjenčali, a danas zarađuju na prodaji erotskog sadržaja.

Nedavno su napravili profil na internetskoj stranici 'OnlyFans' koju smiju posjećivati samo stariji od 18. Na njoj se skupljaju i seksualni radnici koji zadovoljavaju svoje mušterije online, a novac zarađuju od pretplate na sadržaj, prenosi The Sun

STAVLJALI SU SVE I SVAŠTA Momci su koristili kondome još za života u špiljama, no kakve?

I ovaj par odlučio je popraviti kućni budžet pa prodaju škakljive prizore iz svojeg seksualnog života koji pojedince toliko uzbuđuju upravo zbog njihove razlike u godinama, i to su spremni platiti.

'OnlyFans' stranica obećava 'potpuno eksplicitni/goli sadržaj' uz pretplatu od 11 američkih dolara mjesečno, što ispada nešto manje od 70 kuna. 

Nju neki nazivaju pohotnom bakom, a njega mladim lavom. Ipak, ima i onih koji komentiraju kako bi 'radije platili da to ne vide'.

'Nisam tražila mladića, ali...'

Almeda je bila udovica sa četvero djece. Najstariji sin joj je umro u dobi od 45 godina. Nakon vjenčanja sa Garyjem, nastavili su živjeti u njezinoj kući u kojoj boravi i Almedin unuk koji je tri godine stariji od Garyja.

INSPIRIRAJTE SE Tko kaže da je joga dosadna? Ovih 10 poza su odlične i za seks

- Nisam tražila mladića, ali Gary je jednostavno naišao. Jednostavno sam odmah znala da je on taj - ispričala je.

Gary je pak oduvijek maštao o starijim ženama, a sve je počelo kada je imao osam godina - zaljubio se u svoju učiteljicu do ušiju.

Pogledajte kako joj pjeva:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Idi na 24sata

Komentari 263

  • antimunjenih 04.12.2020.

    Bas ih lijepo vidit

  • mokračarapa 04.12.2020.

    baš su slatki. meni se ona sviđa jako. zgodna ženska. ja bih joj obradio muf samo tako... svršila bi ko vjeverica.

  • ĐorđePatković 03.12.2020.

    ništa tu nije čudno , one se mogu udat i kad umru

Komentiraj...
Vidi sve komentare