To je to što me zanima!

'Sinu nije po volji raditi, stalno je mrzovoljan. Više ne znam što mu reći i kako mu pomoći'

Svoju nervozu širi i na obitelj. Više ne znam što mu reći i kako mu pomoći. Mislim da nema curu, voljela bih da je nađe jer možda bi ona povoljno utjecala na njega
Vidi originalni članak

Pišem vam radi svog sina.

Sve je bilo u redu dok je išao na fakultet. Dobio je posao i radi. No otkad se zaposlio, stalno je mrzovoljan, traži nešto drugo, ne sviđa mu se što radi. Misli da je svaki posao bolji nego njegov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoju nervozu širi i na obitelj. Više ne znam što mu reći i kako mu pomoći. Mislim da nema curu, voljela bih da je nađe jer možda bi ona povoljno utjecala na njega.

Hvala na odgovoru.

šifra: Kata

MEVLUDIN ODGOVARA Zabrinuti roditelji: Hoće li se sin i snaha pomiriti zbog djece?

Odgovor:

Vaš sin duševno je dobar, no zna biti posesivan jer je naučio da mu se sve servira u životu, a to ne prolazi na dulje staze. Nema radne navike i zato je nezadovoljan. Ne može dugo biti na istome mjestu, sve mu smeta, a ne voli ni da mu drugi naređuju. Poslovođu ne trpi. Mijenjao bi posao, no to se neće odmah ostvariti.

Shvatit će da u životu treba raditi i truditi se ako želi nešto postići. Život nije lak. Mora se naučiti bolje prilagođavati drugima, kao i drugi njemu. Već će on iduće godine biti zreliji nego sad, stabilizirat će se i steći više samopouzdanja. U idućoj godini će upoznati i djevojku te ući u vezu. I istina je da će to pozitivno utjecati na cijelu njegovu osobnost i ponašanje.

MEVLUDIN ODGOVARA 'U vezi sam s oženjenim. Hoće li taj odnos ikad postati ozbiljan?'

Vi malo s njim popričajte, dajte mu kakav razuman savjet i recite mu da ništa u životu nije besplatno, lako i glatko, i da se za sve trebamo dobro pomučiti. No vidim mu brak, djecu, stabilnost i sve dobro. Ova faza će proći, a zrelost će doći. Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 04.12.2022.

    Organizirao sam si tako da radim najviše 3-4 dana u tjednu i tako je najbolje...nakon petodnevnog ili šestodnevnog radnog tjedna jednostavno se ne uspijem dovoljno odmoriti niti imam dovoljno vremena za sebe

  • .youtube. 04.12.2022.

    razumijem ga, ni meni nije po volji raditi :D

  • MIA_79 04.12.2022.

    Nevolim kad ljudi ne rade a mogu.Meni je na poslu predivno i nikad ga ne bi mijenjala 👏👏Imam svoju placu i sretna sam😘🙋

Komentiraj...
Vidi sve komentare