To je to što me zanima!

Štedljiva mama otkrila kako ove godine planira smanjiti troškove za božićne ukrase

Obitelj Bennett zvijezda je na YouTube kanalu, a maama Rachel podijelila je ideje o tome kako uštedjeti na božićnim ukrasima: Ove godine kupovat će u trgovinama rabljenom robom i - manje
Vidi originalni članak

Majka šestero djece, Rachel Bennett, 'glava' je obitelji koja je superzvijezda YouTubea. Nedavno je podijelila video u kojem je ispričala kako je potrošila samo 16 funti opremajući svoj novi dom božićnim drvcem, vijencem i drugim ukrasima koje je pronašla u trgovini Vojske spasa, donosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Američka obitelj dom pretvorila u kućicu od paprenjaka, kao iz bajke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njena obitelj početkom ove godine preselila je u Škotsku, napustivši luksuznu vilu u Americi, kojoj su živjeli do tada. Sad su privremeno smješteni u tipičnoj seoskoj kućici, pa Rachel ne vidi puno smisla u tome da potroše veliko bogatstvo na božićne ukrase, koji im kasnije neće koristiti.  

- Koliki je vaš budžet za ovaj Božić? Odvajate li puno novca za uređenje? Ili kupujete sve 'slatke' ukrase na koje naiđete? Ova godina je za nas malo drugačija. Živjeti u drugoj zemlji privremeno znači da moramo biti mudri pri kupnji te da sve stvari, kad dođe vrijeme za odlazak, možemo donirati, prodati ili pokloniti. Stoga ove godine razmišljamo o tome kako slaviti a da potrošimo što manje – pojasnila je. 

Izdvojila je četiri načina na koje ove godine planira uštedjeti na ukrašavanju doma za božićne blagdane. Prije svega, ona i suprug Jase te četvero djece koja žive s njima u Škotskoj, dogovorili su se o tome da im je manje ukrasa i jednostavnije uređenje sasvim u redu. Osim toga, plan joj je tražiti trgovine s povoljnijim cijenama.  

MALO KREATIVNE INSPIRACIJE Pripremite se na vrijeme za blagdane: Top 23 ideje za izradu božićnih ukrasa sa djecom

- Najbolji dekor nalazim u trgovinama s rabljenom robom! I volim zamišljati dekoracije koje pronađem u njihovoj 'novoj' slavi, jer se sve to da i 'podići' uz malo mašte i ručnog rada – dodaje. Tako će kupiti neke rabljene ukrase kojima može udahnuti novu boju, ili dati novu namjenu. 

No, vjerojatno će najveći dio ukrasa obitelj izraditi sama. 

- To su mi, zapravo, uvijek najdraži ukrasi, jer je u njih utkana dodatna ljubav i postaju dio vrijednih uspomena.  Želim uljepšati božićne blagdane posebnim detaljima, a to je moguće samo detaljima koje izradite sami – kaže. 

BLAGDANSKI ENTUZIJAZAM Super ideja ili totalna glupost? Cijelu dnevnu sobu omotao u papir za zamatanje poklona

Rachelin suprug Jase dodaje kako će blagdansko raspoloženje podići i domaćom vatricom koja ih ne košta ništa. 

- Sami skupljamo srušeno drveće u šumi, koje sami i nacijepamo, tako da ne potrošimo ni cent na to – pojašnjava mama čija obitelj objavljuje na YouTube kanalu The Ohana Adventure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rachel (@rachbennett)

Obitelj Bennett ima više od 4 milijuna pretplatnika na svom Youtube kanalu 'The Ohana Adventure'. Podrijetlom su s Havaja, a neko vrijeme živjeli su u američkoj državi Utah, u luksuznom apartmanu s bazenom. Onda su se potrudili oko preseljenja u Škotsku, gdje žive u kolibi bijelih zidova usred ničega. Tu su doselili s četvero najmlađih: Shae, Wyatt, Evee i Cora i planiraju ostati najmanje godinu dana te uživati u avanturama. 
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.11.2023.

    Dobra ideja su ovi ukrasi od tjestenine, nakon Božića ih skuhaš i pojedeš 😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare