Lifestyle

Komentari 8

Super ideja ili totalna glupost? Cijelu dnevnu sobu omotao u papir za zamatanje poklona

Super ideja ili totalna glupost? Cijelu dnevnu sobu omotao u papir za zamatanje poklona

Čovjek iz Brightona odlučio je imati jedinstveni Božić. Pokrio je dvije sobe u svojoj kući ukrasnim papirom od poda do stropa, čak je zamotao i kućanske uređaje

To je omot! Kada se radi o ukrašavanju svatko od nas ima svoj stil, a Britanac Tom Hooker izgleda ništa ne radi 'na pola'. Blagdanski entuzijast iz Brightona prekrio je kuhinju i dnevni boravak u svojoj kući papirom za zamatanje od poda do stropa, zamotao je čak i uređaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč tome što je obožavao svoj novi dekor, na kraju ga je morao skinuti kako bi mogao koristiti svoj hladnjak. 

Muškarac je dvije sobe u potpunosti prekrio papirom za zamatanje nakon što je odlučio imati jedinstveni Božić. Tom Hooker izazvao je sebe da cijelu svoju dnevnu sobu i kuhinju umota u ukrasni papir kako bi to bio ultimativni prostor za svečanost.

Kreator entuzijastičnog sadržaja iz Brightona želio je uljepšati svoj dom i učiniti ga primjerenijim za blagdane.

Dok bi mnogi ljudi objesili neke svečane ukrase, lampice, šljokice, figurice, Tom se potrudio i zamotao cijelu dnevnu sobu i kuhinju u božićno ruho.

S papirom za zamatanje Tom je potpuno prekrio dnevni boravak i čak proširio omot na svoj namještaj i uređaje.

Nažalost, Tom nije mogao predugo pustiti svoj dom da ostane zamotan jer mu je papir s uzorkom nakon nekog vremena počeo zadavati bolove u glavi, a pokazao se i smetnjom kada je išao koristiti svoje uređaje.

Vidio je papir za zamatanje na rasprodaji u trgovini te ga je kupio i bacio se na posao u kuhinji i dnevnoj sobi. Kako Tom nije jedan od onih koji rade polovičan posao, veseli božićni entuzijast otišao je toliko daleko s umotavanjem, pa čak i do najsitnijih predmeta u sobi.

- Trebali su to biti samo zidovi i kuhinjski elementi, ali je onda eskaliralo na kauč, kante, televiziju, pa čak i kuhalo za vodu - ispričao je Hooker. Unatoč tome što je živio svoju kreaciju, Hooker se na kraju morao riješiti papirnatih ukrasa kako bi mogao normalno živjeti i funkcionalno koristiti svoje prostorije, prenosi Daily Mail.

- Volio bih papir ostaviti dulje, ali sam glupo zamotao svoj hladnjak, mikrovalnu pećnicu, televizor i kuhalo za vodu, tako da je nažalost morao otići - požalio se Tom.

Najčitaniji članci