To je to što me zanima!

Stvorite ekstra prostor u kuhinji uz police i limenke s magnetima

Iskoristite bočne strane hladnjaka, ili ormarića, te male rupe između uređaja i ormarića u kuhinji za postavljanje malih polica, vješalica ili kolica s dodatnim prostorom za pohranu
Vidi originalni članak

Čak i ako mislite da ste u potpunosti iskoristili svaku ladicu ili policu u svojim kuhinjskim ormarićima, uvijek možete iskoristiti koji centimetar više. Primjerice, sa strane hladnjaka magnetima možete pričvrstiti policu za sitnice, ili iskoristiti dodatan prostora unutar samih polica.

POGLEDAJTE VIDEO: Zavirite u sve frižidere Kim Kardashian

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz dobre ideje i prilagođene police, prostor za pohranu u kuhinji možete i udvostručiti. Evo nekoliko zanimljivih prijedloga za to. 

Polica s magnetnim držačima

Ovakav jedan organizator možete postaviti na vrata hladnjaka, ili na njegovu bočnu stranu. Birajte što jednostavniji model u boji koja odgovara boji kuhinje. Odličan je za sitnice koje uvijek trebamo pri ruci, poput papirnatih ručnika, ili posudice za sol i papar, na primjer. 

MALO INSPIRACIJE DIY preuređenje: Nova kuhinja sa svježom bojom i par sitnica

Drvena polica za odlaganje

Želite li malo 'ugrijati' svoj prostor, dašak topline dat će ovakva drvena polica. Na nju možete odložiti sve one stvari za kojima svakodnevno posežete, od kave, čaja, vaše omiljene šalice...  Policu možete dodatno pričvrstiti i držačima na principu vakuuma. 

Limenke s magnetima

Trebate jednostavan način oslobađanja prostora u kuhinjskim ladicama ili ormarima? Upotrijebite bočnu stranu vašeg frižidera, ili kuhinjskog ormarića za spremanje začina. Osim što imaju magnetne držače, ove posudice imaju i proziran pokolopac, pa lako možete vidjeti što je unutra.

MALA POSTAJE VELIKA Trikovi s kojima će i najmanja kuhinja izgledati prostranije

Mala slatka polica

Ponekad nema mjesta za veliku policu, no s ovakvom malom policom možete pri ruci imati puno sitnica koje su vam neophodne u kuhanju. Odlična je za držanje bočice soli i papra, za odlaganje kuhače i slično.

Kolica za skladištenje

Ako između štednjaka i zida, ili između hladnjaka i ormarića imate malo prostora, pronađite ovakva tanka kolica. Vrlo su uska, a odlično su rješenje za pohranu staklenki i boca. 

Kalendar s magnetskom pločom

Ako je vaša kuhinja dobro organizirana, vrijeme je da se i mentalno organizirate. Ovaj magnetski kalendar, pomoći će da svi članovi obitelji ujutro na brzinu provjere što je u rasporedu i pripreme se za dan, predlažu na portalu Real Simple.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare