Lifestyle

Komentari 0

DIY preuređenje: Nova kuhinja sa svježom bojom i par sitnica

DIY preuređenje: Nova kuhinja sa svježom bojom i par sitnica

'Već sedam godina potiho mrzim ovu kuhinju a nikako si ne mogu priuštiti novu pa sam si dala mala truda; nevjerojatno što napravi sloj boje i nove ručkice na elementima'

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakUlazna vrata će istaknuti dom: Osvježite ih uz cvijeće ili biljke

Mnogi su zadnjih nekoliko tjedana koje su bili primorani biti kod kuće iskoristili za uređenje doma, neki čak i za samostalne DIY pothvate izrade namještaja i popravaka po kući. Jedna se žena tako na Facebook grupi Extreme Budget and DIY Life Hack pohvalila kako je sa minimalnim naporom i troškom kuhinji dala posve nov izgled - samo s novim ručkama na kuhinjskim ormarićima i s premazom svježe boje.

POGLEDAJTE VIDEO o uređenju interijera:

- Već sedam godina potiho mrzim ovu kuhinju a nikako si ne mogu priuštiti novu pa sam si dala mala truda; nevjerojatno je što sloj boje i nove ručke mogu napraviti - napisala je žena i dodala se uz to i jednu policu koju je dodala osjeća 'kao da je u skroz drugačijem prostoru'.

Na slikama koje je na grupi podijelila vidi se da su bijeli zidovi prebojeni u nježnu ljubičastu, a na ormariće su dodane elegantne bakrene ručkice. Njezin je post brzo sakupio više od 500 lajkova.

- Nevjerojatna preobrazba - komentirali su članovi grupe i složili se da nova boja zidova prostor čini puno 'toplijim'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nasljednica slavne Kate: Lila Moss ide maminim stopama

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA: