To je to što me zanima!

Super ideje za cipele: Stavite ih u vitrinu ili u policu od 'cijevi'

Hodnik često može biti neugledan, iako je atrij prostora u kojem živite. Ma koliko god bio malen, sigurno ćete naći dovoljno prostora za neka od ovih originalnih rješenja...
Vidi originalni članak

Za sve one koji imaju više od dva, tri para cipela, odlaganje i spremanje cipela može zadati glavobolje. Mali hodnik znači i manji prostor za cipele, no i on može postati njihov "dom", ako ih već nemate naviku spremati u podrum ili na tavan ili nemate dovoljno prostora u ormaru za odjeću.

Nered će vam olakšati ova super rješenja za njihovo čuvanje, a vrlo ih je lako napraviti. Jeste li se ikad sjetili da stara vitrina može poslužiti kao novi ormar za cipele? Pogotovo ako imate impresivnu kolekciju lijepe obuće za van. No za odlaganje vam mogu poslužiti i kašete (ne samo drvene nego i plastične), ali i PVC cijevi. 

Njih na skladištu dajte izrezati na duljinu cipela (oko 25-35 centimetara) i povežite ih ljepilom u smislenu cjelinu. Pričvrstite ih potom na kuke na zidu. 

Evo još ideja koje ćete cipelama, tenisicama, štiklama, balerinkama, a u zimi i čizmama i gumenjačama, stvoriti novi dom.

1. Stara vitrina 

2. Zidne kukice

3. Retro radio 

4. PVC cijevi

5. Palete

6. Obična drvena polica

7. Polica od cijevi

8. Zakačene cipele

9. Iza zavjese

10. Okrugla klupica

11. Kašete

12. Ukrasna polica

13. Žičana mreža

14. Košara

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.07.2020.

    još ideja, cipele stavite u .... (prazne) gajbe od pive, hladnjak, otvorene rolete, švedske ljestve, bozično drvce 🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare