To je to što me zanima!

Suprug i ja živimo krstareći po šest mjeseci, zabavljamo se i jako puno uspijemo uštedjeti

Život na brodu omogućuje im da uštede novac. Jedna od glavnih ušteda je to što mogu živjeti bez plaćanja najma, a ne moraju ni prati rublje. Ipak postoje neki troškovi, no oni su puno manji od onoga što bi inače trošili
Vidi originalni članak

Par živi na kruzeru šest mjeseci, tako uštede mnogo novca i zabavljaju se na noćnim spojevima. Svi žele biti na odmoru pola godine, a za ovu ženu to je realnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Christine Kesteloo i njezin suprug rade na istom kruzeru, gdje žive pola godine. U nedavnom videu na društvenim mrežama ona je podijelila kako imaju odlične izlaske u mjesecima koje provode na brodu. 

UŽIVAJU U ŽIVOTU Riješili su se kuće i posla pa žive na kruzerima: Jeftinije nam je tako živjeti nego plaćati kredit

- Na brodu ima mnogo restorana za jelo. Volimo isprobavati sva mjesta za izlaske - kaže Christine.

Započinjući svoju priču kaže kako joj je suprug poslao poruku i pozvao je na pizzu.

- Naravno da želim na pizzu - odgovorila mu je i par je zatim otišao do restorana New York Pizza & Deli, na kruzeru, koji je samo jedna od mnogih opcija za večeru koje imaju na raspolaganju.

Christine dodaje da imaju jako lijepe romantične sastanke tijekom boravka na brodu.

@dutchworld_americangirl For those that are new here my husband and I live on a cruise ship half of the year. There are many restaurants and places to eat on the ship. We love trying out all the different places for date nights. #cr#cruiseshipa#datenighte#weliveonacruiseshipa#halcruiseso#hollandamericalinei#pizzanightr#cruisingo#koningsdam ♬ Rush Rush - Single Version - Paula Abdul

Prethodno je objasnila i kako im rad na brodu omogućuje da uštede novac. Jedna od glavnih ušteda je to što mogu živjeti bez plaćanja najma, a ne moraju čak ni prati rublje.

Ipak postoje neki troškovi života na kruzeru, no oni su puno manji od onoga što bi inače trošili.

GOSTI VS. OSOBLJE 'Radim na najvećem kruzeru na svijetu, a pogledajte u kakvoj minijaturnoj kabini ja živim'

- Obično potrošimo oko 150 kuna na pristup internetu, oko 200 na napojnice i oko 300 na specijalitete, i to kroz cijeli tjedan - objašnjava.

Ona jedri već gotovo 12 godina, dok on to čini već 30 godina. Ona je jedna od mnogih brodskih radnica koja na društvenim mrežama dijeli kako izgleda život i rad na kruzeru.

PROŠLI SU 'TEST' Evo što sam naučila tijekom tri mjeseca života provedenog u kombiju s mojim dečkom

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Plan B 04.10.2022.

    Brnjičari

  • spirit lamp 04.10.2022.

    Da mi je znati kaj oni tamo rade da imaju toliko vremena za luftati se? Navodno rad na krstarenju traje po cijeli dan od jutra do veceri.

  • 04.10.2022.

    Lažu i petljaju. Život na brodu je skup. Imaju masu love pa nemaju osjećaj što mlate. Hoćete valjda reć da je polovici stanovnika Hrvatske onda najbolje da se spakiraju, odu na brodove, 6 mjeseci ništa ne rade nego se samo zabavljaju i idu po restoranima i da će još uštedjeti?  Halooo !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare