Lifestyle

Komentari 69

'Radim na najvećem kruzeru na svijetu, a pogledajte u kakvoj minijaturnoj kabini ja živim'

'Radim na najvećem kruzeru na svijetu, a pogledajte u kakvoj minijaturnoj kabini ja živim'

Kupaonica je toliko mala da odjednom u njoj možete oprati zube nad umivaonikom, brijati noge pod tušem i obavljati nuždu, našalila se i dodala da se ona i cimerica dobro snalaze i zadovoljne su

To možda je najveći kruzer na svijetu, ali kad je riječ o kabinama za posadu, one su sve samo ne velike, rekla je Kayleigh u videu na TikToku.

FILE PHOTO: The 'Wonder of the Seas' cruise ship is docked at a port in Malaga

Ona trenutno živi i radi na kruzeru 'Wonder of the Seas' tvrtke Royal Caribbean. Redovito dokumentira svoj život na brodu i objavljuje na društvenim mrežama. Njezin zadatak je animirati goste i njihovu djecu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dubrovački kapetan 'provukao' je kruzer kroz vrlo uski kanal i oduševio svijet:

U jednom od videa je pokazala sobicu koju dijeli s još jednom zaposlenicom na brodu i doista je minijaturna. Imaju krevet na kat, malu kupaonicu, ormar u koji gotovo ništa ne stane, prozora naravno nema, oni su rezervirani za goste koji putovanje kruzerom skupo plaćaju.

Pogledajte kako njezina kabina izgleda u videu:

- Kupaonica je toliko mala da odjednom u njoj možete oprati zube nad umivaonikom, brijati noge pod tušem i obavljati nuždu - našalila se i dodala da, iako žive u skučenom prostoru, ona i kolegica se dobro snalaze i zadovoljne su.

U jednom dijelu kabine nalaze su se prsluci za spašavanje na koje su poslagale svoje torbice, a ispod televizora postoji mali dio gdje drže votku i grickalice. Kayleigh spava na donjem ležaju, a njezina cimerica Pam na gornjem. Imaju i mali hladnjak.

Kayleigh je, kaže, još uvijek u šoku što je svu svoju odjeću i ostale potrepštine uspjela strpati u vrlo mali ormar.

A passenger cools off on a swimming pool in the 'Wonder of the Seas' cruise ship, docked at a port in Malaga

Rad na brodu, otkriva, ima vrlo lijepih strana. Osim što će ponešto zaraditi i upoznati mnoštvo novih ljudi, uspijeva istražiti i divna mjesta uz koja se usidre. Na brodu ima pristup i teretani za posadu u kojoj redovito vježba.

- Možemo koristiti i teretanu za goste, ali ponekad je teretana za posadu mirnija - rekla je, a prenosi The Sun.

Pogledajte kako izgleda luksuz na ovom kruzeru:

Nekoliko podataka o 'Wonder of the Seas', kruzeru koji je trenutno najveći na svijetu i putnike vozi po Karibima i Mediteranu: 

Passengers sit on a balcony on the 'Wonder of the Seas' cruise ship, docked at a port in Malaga