To je to što me zanima!

Tati pokazala da ga je slušala i dok je još bila u majčinoj utrobi

Nakon što se djevojčica rodila, presretni tata nije joj prestajao tepati, a ona je na njegove riječi reagirala, kako kaže Flavio Dantas, najslađim osmijehom na svijetu
Vidi originalni članak

Ljudi kažu da bebe ne pamte puno dok su male. Možda ne vide najbolje i vrlo su osjetljive, ali svakako mogu prepoznati zvukove dok su još u majčinom trbuhu. Ako ne vjerujete znanosti, ova dirljiva priča brazilskog para potaknut će svakog budućeg roditelja da priča sa svojim nerođenim djetetom.

Tarsila Rosa i Flavio Dantas veselili su se rođenju svoje prve kćeri Antonelle. Otac je bio toliko uzbuđen da je s njom, i prije nego što se rodila, pričao svaki dan nakon što je došao s posla.

URNEBESNO Neću se slikati! Mrzovoljna je beba postala hit zbog ljute face

Pričao joj je dogodovštine s posla i stalno joj govorio kako ju jako vole. Potom bi pomazio trbuh svoje žene i rekao bebi da će uvijek biti tu za nju.

Iako sam Flavio nije bio siguran da će te riječi doprijeti do njegove kćeri, nije prestajao s tim. Kada je beba stigla na svijet, pokazala mu je da ga je slušala cijelo vrijeme.

ZBILJA SPAVAJU PUNO Koliko sati spavanja je zapravo potrebno tek rođenim bebama?

Nakon što se rodila, presretni tata nije joj prestajao tepati, a ona je na njegove riječi reagirala, kako kaže Flavio, najslađim osmijehom na svijetu.

Da bi njihova priča bila još posebnija za ovog tatu, Antonella je rođena 11. kolovoza, kada se u Brazilu slavi Očev dan.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 46

  • iiiih 30.01.2020.

    Na kraju mu ni nije tatica 😆

  • creepylighthouse 30.01.2020.

    Preslatko. :)

  • bosanac 30.01.2020.

    Moj sin kad je imao 4 mj se počeo smijati, i to na lupanje supruge rukom od madrac u foliji. On se toliko smije da kome god pokazem, svi padaju od smijeha. KAd sam skenjan zbog nekog problema , pustim si snimku svog sina kako se koči od smijeha, tad se i ja pocnem smijati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare