Lifestyle

Komentari 49

Neću se slikati! Mrzovoljna je beba postala hit zbog ljute face

Neću se slikati! Mrzovoljna je beba postala hit zbog ljute face

Posljednjih nekoliko godina trend je da mladi roditelji organiziraju fotografiranje za svoju novorođenu djecu. Svi se pritom nadaju idiličnim fotografijama nasmiješenih beba

No ova curica odlučila je prkositi svim očekivanjima pa je tako za snimanje izvukla najnamrgođenije lice koje je mogla složiti.

Naravno, upravo je zato preslatka, prenosi Bright Side.

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevojčica je stara 14 dana i zove se Luna. Roditelji Lori i Christian Muse nisu se previše iznenadili njezinim namrštenim licem jer kažu da ga je i ranije znala pokazati.

Čak su upozorili fotografkinju da djevojčica ponekad djeluje vrlo ljuto. Iz priloženog se može naslutiti kako Luna nije osobiti ljubitelj fotografiranja.

Iako djeluje posebno loše raspoložena tijekom cijelog snimanja, fotografkinja Justine Tuhy kazala je kako je djevojčica bila prilično mirna.

Zapravo, priznala je umjetnica, to su bili najzanimljiviji izrazi lica koje je ikad uspjela uloviti na snimkama. Curicu su umotali u udobnu, toplu dekicu i dobila je ukrase za glavu, no malena se baš na svakoj fotografiji nezadovoljno mršti. Snimanje je trajalo oko 90 minuta i curica definitivno nije bila impresionirana fotografkinjom ni njezinim idejama.

Djelovala je zbilja ljutito, no roditelji i svi koji su vidjeli fotografije slažu se da je malena Luna zaista neodoljiva.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci