Lifestyle

Komentari 46

Tati pokazala da ga je slušala i dok je još bila u majčinoj utrobi

Tati pokazala da ga je slušala i dok je još bila u majčinoj utrobi

Nakon što se djevojčica rodila, presretni tata nije joj prestajao tepati, a ona je na njegove riječi reagirala, kako kaže Flavio Dantas, najslađim osmijehom na svijetu

Ljudi kažu da bebe ne pamte puno dok su male. Možda ne vide najbolje i vrlo su osjetljive, ali svakako mogu prepoznati zvukove dok su još u majčinom trbuhu. Ako ne vjerujete znanosti, ova dirljiva priča brazilskog para potaknut će svakog budućeg roditelja da priča sa svojim nerođenim djetetom.

Tarsila Rosa i Flavio Dantas veselili su se rođenju svoje prve kćeri Antonelle. Otac je bio toliko uzbuđen da je s njom, i prije nego što se rodila, pričao svaki dan nakon što je došao s posla.

Pričao joj je dogodovštine s posla i stalno joj govorio kako ju jako vole. Potom bi pomazio trbuh svoje žene i rekao bebi da će uvijek biti tu za nju.

Iako sam Flavio nije bio siguran da će te riječi doprijeti do njegove kćeri, nije prestajao s tim. Kada je beba stigla na svijet, pokazala mu je da ga je slušala cijelo vrijeme.

Nakon što se rodila, presretni tata nije joj prestajao tepati, a ona je na njegove riječi reagirala, kako kaže Flavio, najslađim osmijehom na svijetu.

Da bi njihova priča bila još posebnija za ovog tatu, Antonella je rođena 11. kolovoza, kada se u Brazilu slavi Očev dan.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci